Ekstra Bladet

BØRN NOK NU

Egentlig ville Anders Lund Madsen gerne ligne Brad Pitt og være slank og spændstig, men Vorherre ville det anderledes. Alligevel er det lykkedes for ham at blive gift to gange med smukke kvinder

-

Ud af de to ægteskaber er kommet et hav af børn – syv for at være helt nøjagtig. – Ja. Jeg er far til syv børn, men nu er det også slut. Der kommer ikke flere, griner han.

Men hvordan har han klaret at indfange to smukke koner, hvoraf den seneste er 18 år yngre end han selv, er svaret klart: Det kræver hårdt arbejde.

– Jeg har aldrig stået forrest til rollen som filmens førsteelsk­er. Det er min statur ikke til, men så må man jo finde andre måder at vinde sin kvinde på. Jeg har aldrig bare kunnet valse ind og lægge en dame ned som en anden Brad Pitt.

– Men jeg fandt hurtigt ud af, at man kunne score point på at være sjov, så den teknik fik jeg finpudset med tiden. Jeg var også stærk og kunne løfte tunge ting, men det er jeg så blevet for magelig til med årene, smiler han.

Gift med en havfrue

Den første kone, Helle, traf han, da Danmark spillede 3-3 mod Belgien. Årstallet svæver lidt. Men den seneste kone, Karin, traf han for 12 år siden, og de har nu været gift i ti år.

– Karin og jeg har det tilfælles, at vi ikke behøver at trykudlign­e. ❘kke at jeg når Karins højder, selvom jeg optrådte med at tale med guldfisk under vandet i Zirkus Nemo. Det var i øvrigt ikke så fantastisk, for publikum blev bragt til at tro, at jeg var meget længere under vand, end jeg var. Karin derimod kan bevæge sin under vand i to minutter, hvilket er fantastisk. Hun er fridykker og arbejder som havfrue på Den Blå Planet.

Men hvordan får Lund Madsen overhovede­t tid til et liv med sin unge kone, når de har så mange børn?

– Det kræver lidt fantasi, men helt ærligt der er ikke meget, som en ordentlig skål popcorn og en spændende tegnefilm ikke kan klare, smiler han.

Karin og jeg har det tilfælles, at vi ikke behøver at trykudlign­e

 ?? ??
 ?? FOTO: DR ?? Madsen og Majestæten. Efter en rundtur i Grønland oplevede Anders Lund Madsen, at fællesskab­et i rigsfælles­skabet afhang af én person: Dronningen af Danmark.
FOTO: DR Madsen og Majestæten. Efter en rundtur i Grønland oplevede Anders Lund Madsen, at fællesskab­et i rigsfælles­skabet afhang af én person: Dronningen af Danmark.
 ?? FOTO: DR ?? Med sin bror, Peter ( th.), gennemført­e Anders Lund Madsen en ’ tidsrejse’ for DR, hvor de bl. a. prøvede at leve som i jernaldere­n.
FOTO: DR Med sin bror, Peter ( th.), gennemført­e Anders Lund Madsen en ’ tidsrejse’ for DR, hvor de bl. a. prøvede at leve som i jernaldere­n.
 ?? ??
 ?? FOTO: THOMAS BORBERG ?? Anders Lund Madsen var i sin tid med til at grundlægge Zirkus Nemo samen med Søren Østergaard ( tv.).
FOTO: THOMAS BORBERG Anders Lund Madsen var i sin tid med til at grundlægge Zirkus Nemo samen med Søren Østergaard ( tv.).
 ?? FOTO: THOMAS WILMANN ?? Anders og Anders – Breinholt og Lund Madsen – lavede ’ De sorte spejdere’ på DR’s P3.
FOTO: THOMAS WILMANN Anders og Anders – Breinholt og Lund Madsen – lavede ’ De sorte spejdere’ på DR’s P3.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark