Ekstra Bladet

Frankrig sparer spillere

-

DOHA ( Ekstra Bladet): Hvis der var én ting, Kasper Hjulmand ikke havde brug for at høre, var det det.

Danmark havde netop tabt til Frankrig, og mens det satte den danske VMskæbne i voldsomt limbo, er franskmænd­ene nu sikre på avancement. Det betyder, at Frankrigs sidste gruppekamp mod Tunesien er helt uden betydning – altså for de franske superstjer­ner.

For Tunesien vil en sejr sende dem tættere på himlen – og Danmark direkte hjem til vinterkuld­en. Derfor skal Danmark bruge al den hjælp, man kan få fra Frankrig.

Det tyder bare på, at der ikke er det store at hente. Didier Deschamps, den franske landstræne­r, afslørede nemlig kort efter sejren over Danmark, at han har tænkt sig at spare spillere mod Tunesien.

– Ja, men spørg mig ikke, hvem vi skifter. Det er en fordel for et hold at vinde de to første kampe, sagde Didier Deschamps og lignede en mand, der havde tænkt sig at udnytte den fordel.

Det betyder med største sandsynlig­hed, at Frankrig kan spare spillere som Kylian Mbappé, Ousmane Dembele, Raphael Varane eller en helt fjerde verdensstj­erne.

Sådan noget giver naturligvi­s Tunesien langt større chance for at hente den overrasken­de sejr, også selvom de næste i den franske kø hører til i toppen af Europa

 ?? ?? Kvaler
Hjulmand forsvarer sine angribere. De skal fungere mod Australien, hvis Danmark skal videre.
Kvaler Hjulmand forsvarer sine angribere. De skal fungere mod Australien, hvis Danmark skal videre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark