Ekstra Bladet

Drengene er skuffede

Nicklas Bendtner EKSTRA BLADETS VM- EKSPERT

-

Direkte forfærdeli­gt. FORFÆRDELI­GT.

Det er den følelse, som fanen Nicklas sidder med efter den her kamp. Det gør ondt på mig, at vi ikke får noget med. At vi ikke lige holder den hjem og tager det ene point.

Men når jeg tager fodboldbri­llerne på og er eksperten Nicklas, så må vi også bare erkende, at Frankrig var det bedre hold. Det kan ikke diskuteres.

Det skyldes ikke mindst Kylian Mbappé. Nøj, hvor er han vild.

med, at han scorer to mål, så spiller han geIKKE NOK nerelt en helt fantastisk kamp. Han er så svær for danskerne at holde styr på, og han ligner bare en mand, der er på en mission ved det her VM. Han er kommet for at tage tronen som verdens bedste fodboldspi­ller.

Som kollektiv får vi slet ikke lukket ned for ham og Ousmane Dembélé, og når du ikke formår det, så kan du ikke vinde sådan en kamp.

Både Jesper Lindstrøm og Martin Braithwait­e kommer jo ellers frem til nogle chancer, men når du møder et hold, der er bedre end dig selv, så er det med at gribe de muligheder, du får. Ellers bliver det meget svært.

Det gør ondt på mig, at vi ikke får noget med. At vi ikke lige holder den hjem og tager det ene point

jeg skal være ærlig – og det skal jeg jo – så er MEN HVIS det et helt fair resultat, at Frankrig vinder. De var det bedre hold.

Det er ærgerligt at sige det, men skal vi tage noget med herfra, så er det, at vi scorer en kasse og dermed med al sandsynlig­hed selv kan afgøre det i den sidste kamp mod Australien.

Men det er ikke det, drengene tænker på lige nu. De er skuffede. De sidder ikke i omklædning­srummet eller på hotellet og tænker, at de bare skal slå

Australien.

skuffede over, at de har

DE ER tabt, og den skal lige sluges.

Men når alle er stået op i morgen, og de holder et evaluering­smøde, så vil de også se på de muligheder, der fortsat er ved det her VM, og være optimistis­ke.

Det er jeg i hvert fald.

Faktisk er jeg meget fortrøstni­ngsfuld. Det her resultat rokker ikke noget ved min tro på det her landshold. For selvfølgel­ig ville vi få det svært mod Frankrig. Det var forventet.

Vi har stadig masser at gøre ved det her VM

set Australien­s kampe, og det er altså ikke meJEG HAR get, de har at byde på. Der er tale om en overkommel­ig modstander, hvor vi er bedre på alle positioner.

Australien vil helt sikkert gøre, hvad de kan for at få det ene point, men det vil være farligt for dem at pakke sig i 90 minutter. Det tror jeg simpelthen ikke, at de kan gøre, uden at vi får trykket dem så meget i bund, at vi scorer.

Så is på derude.

ærgerligt, at det ikke blev til mere, men vi har DET ER stadig masser at gøre ved det her VM.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark