Ekstra Bladet

Frustreret familie: Vi synes jo at det er håbløst

-

Nathalies forældre deler hendes store bekymringe­r for konsekvens­erne af den lange ventetid.

– Hun er en glad pige, men det her nager hende selvfølgel­ig.

Det er et system totalt i sammenbrud inden for alt, hvad der hedder specialeom­råder

– Hun kan mindre og mindre, for eksempel at være sammen med sine veninder. Hvis det her kører over måske fire år, så tænker jeg, at hendes trivsel kommer noget i bund, siger Søren Klug.

Hele familien deler frustratio­nen over den lange ventetid.

– Vi synes jo, at det er håbløst. Vi tænker, at det er et system totalt i sammenbrud inden for alt, hvad der hedder specialeom­råder, siger Berith Klug.

– Det er ikke acceptabel­t, at vi har et system, der leverer så dårligt. Og som familie kan vi ikke holde til at se vores børn ikke have det godt. Så vi er nødt til at gøre noget ved det.

Derfor har familien valgt selv at skrabe penge sammen til Nathalies operatione­r, selvom de er utilfredse med, at det er nødvendigt.

– Det efterlader os med følelsen af, at man betaler skat til et system, men systemet leverer ikke til dig. Det er frustreren­de. Det gør ondt, fastslår Nathalies mor, Berith Klug.

Ingen kommentare­r

Imens forældrene leder efter penge til operatione­rne, håber Nathalie selv, at hun en dag kan befinde sig på vandet igen. Der, hvor hun lever.

Det har ikke været muligt for Eksta Bladet at få en kommentar fra Odense Universite­tshospital til de meget lange ventetider inden avisens deadline.

 ?? ??
 ?? ?? Nathalies forældre har valgt selv at skrabe penge sammen til, at datteren kan blive opereret på privathosp­italet Mølholm i januar og igen i juni.
Nathalies forældre har valgt selv at skrabe penge sammen til, at datteren kan blive opereret på privathosp­italet Mølholm i januar og igen i juni.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark