Ekstra Bladet

Træner sammen med børnene

-

Det tager tid at træne op til ironman, og derfor har det også været vigtigt for Lasse Wiberg Wolffbrand­t at finde den rigtige balance mellem hård træning og livet som familiefar.

Det har dog vist sig, at hans aktive vaner smitter af på sønnerne, og derfor har familien indrettet et lille træningsce­nter med redskaber og maskiner derhjemme.

Her kan Lasse holde formen ved lige – sammen med børnene. For selvom de stadig er små – tre, syv og otte år – vil de gerne træne med deres far.

– Det gør mig enormt stolt, at jeg er blevet den rollemodel for mine børn, jeg gerne ville, og at jeg planter nogle sunde vaner i dem, som de forhåbentl­igt tager med sig resten af livet.

Mænd skriver

– Jeg er også stolt over, at flere mænd skriver til mig på Instagram. De fortæller, at de begyndte deres vægttabs- rejse, fordi de kan spejle sig i min, fortæller Lasse og fortsætter:

– Hvis bare jeg kan motivere én mand ad gangen til at komme i gang, er min mission lykkedes.

– For bare dét, at de skriver til mig og siger højt, at de ikke er tilfredse med deres vægt og helbred, er det første skridt i den rigtige retning mod at gøre noget ved problemet.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark