Ekstra Bladet

MÅLLØS I VINTERMØRK­ET

-

Ak ja, så skete det værste for os. Fodbold er blevet det største og det værste på begge hovedkanal­er. Så ikke engang tv- aviserne er, hvor de plejer at være.

Tænk, at 22 mænd og en bold kan lave om på alle programfla­der. Dette boldspil er nærmest Gud, for det er vigtigere end at tilgodese dem, der overhovede­t ikke kan se det geniale i at sparke en bold i mål mellem to stænger.

Kunne DR1 og TV 2 dog ikke tage lidt hensyn til os, der synes, det er for meget. Kunne disse kanaler ikke blive enige om, at de tog hver anden aften med fodbold, og så hver anden med et normalt program.

Der er virkelig så meget på spil i hele verden, at det forekommer så uendelig ligegyldig­t, hvem der vinder.

Og så en hel måned, nu hvor vi trænger til julehygge og et gensyn med Pyrus ... nå nej, den er forbudt, krænkerne fik medhold.

Vi er nogle få stykker, der føler os prisgivet over at betale medielicen­s til noget så ligegyldig­t som en rund bold. Det er jo så politisk og korrupt i forvejen. Ja, jeg er målløs midt i vintermørk­et. Hold da op, en lang december. Godt nok kan vi slukke, og det gør vi, men det kan tvkanalern­e ikke være bekendt.

Uha! Jeg føler mig krænket. Det er jo så moderne, at I ved det, DR1 og TV 2.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

 ?? FOTO: TOBIAS NICOLAI ?? Læseren må fornøje sig uden tv, dels grundet fodbold, dels slemme, slemme Pyrus.
FOTO: TOBIAS NICOLAI Læseren må fornøje sig uden tv, dels grundet fodbold, dels slemme, slemme Pyrus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark