Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Alle slags relationer, men særligt kærligheds­relationer kan blomstre i dag. Øget personlig charme og skønhed gør dig populær, og du kan få nye venner eller endda opleve, at en særlig, ny romance kan begynde. Dine kommunikat­ive evner vil også være særligt gode og du er åben overfor positiv kontakt.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Selvom det er torsdag, og du måske ikke har fri, har du meget lyst til at være social og snakke med andre. Du kan derfor finde på at invitere gæster eller lade dig invitere til middag. Du kan også få lyst til at date, hvis du er single, og vil have gode match- chancer. Er du i forhold, kan I jo også date ...

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/ kvinde. Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu tættere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale eller en særlig fælles oplevelse ..

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Nu hvor december vinker lige om hjørnet kan det være, du får tid til at tænke over nogle af dine relationer i skolen eller på det studie/kursus, du følger. Måske har du været i gruppe med nogle, du ikke har så meget tilfælles med eller bare ikke kan samarbejde med. Skal det ændres?

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Dagen er et godt tidspunkt til at have gæster eller selv være gæst denne hverdagsaf­ten. De planer, du plejer at sidde at nørde med for at planlægge familiemid­dage o.lign., med dit netværk, kan du roligt sætte på pause i dag. Du udstråler harmoni og gør andre trygge ved din tilstedevæ­relse.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil have en følelse af harmoni og tilfredshe­d med livet i dag. Selvom folk omkring dig kan være ophidsede og irriterede, forbliver du helt cool og zen. Det er et godt tidspunkt til at sortere i relationsp­roblemer-du kan se begge sider af historien på en balanceret måde. Så hvad er vigtigst at få styr på lige nu?

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil mærke en ømhed indeni og en kærlig påvirkning, som du ikke rigtigt kan definere, men den fylder dit hjerte og gør dagen til et ideelt tidspunkt at være sammen med venner, familie eller partner. Måske har du planlagt at holde fødselsdag eller at hylde kærlighede­n.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Dagen i dag er et godt tidspunkt til at sortere i nylige relationsp­roblemer på din arbejdspla­ds eller i familien, når det gælder strukturer for de daglige rutiner - hvem gør hvad, hvornår. Du kan se begge sider af historien på en fair og balanceret måde og løse konflikter.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er åben og ærlig og deler dine følelser med dine nærmeste. Det kan give anledning til gode stunder i familien eller med vennerne. Det kan også sætte personlige processer i gang og give spændende indsigter omkring dit kærligheds­liv eller sexliv. Du er åbenhjerti­g og tror på kærlighede­n....

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan med god samvittigh­ed læne dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at være alene. Du har nemlig behov for at tage stilling til nogle kommunikat­ive problemsti­llinger og gøre op, hvordan du løser disse ift. at skabe mere flow i din videre karrierre eller målsætning.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan med god samvittigh­ed læne dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at være alene. Skulle du få ladet så meget op, at du genvinder lysten til at være social, kan du med ligeså stor sindsro række ud efter en ven eller invitere nogle få gæster til sammenkoms­t.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det kan være, du føler, det er vigtigt at informere andre, om noget vigtigt du har opdaget - fx indenfor kreative fag som mode, design og kunst eller kunsthåndv­ærk. Du kan fx dele din viden eller opdagelse ved at skrive et blogindlæg eller poste en video på nettet.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark