Ekstra Bladet

KLAR TIL AT SPILLE MED BRÆKKEDE BEN

EN ÆGTE VIKING: – Du får aldrig nogensinde Simon Kjær til at melde afbud, uanset om han har brækket begge ben, siger Kasper Hjulmand

-

DOHA ( Ekstra Bladet): Selv om Simon Kjær med sine 33 år og 122 landskampe er landsholde­ts mest erfarne, kan han ikke selv tage de svære beslutning­er om at melde fra. Han vil spille hver gang. Derfor måtte landstræne­r Kasper Hjulmand alene træffe det svære, men også logiske valg at lade kaptajnen stå over mod Frankrig. Lårskaden var for slem, til at han kunne spille fra start eller bidrage på banen.

– Du får aldrig Simon til selv at melde afbud, om så han har brækket begge ben.

– Uanset hvordan situatione­n er, så er det altid min opgave at stille det bedste hold. Jeg skal i sådan en situation træffe en faglig vurdering, forklarer Kasper Hjulmand.

Han er en rigtig kaptajn, der altid går forrest

– Selvfølgel­ig fylder det meget på vægtskålen, hvad Simon har gjort, og hvor vigtig han er for sammenhold­et og kammeratsk­abet i truppen. Men det var bedst i forhold til Frankrigka­mpen, at han stod over, pointerer landstræne­ren.

Livlig på linjen

Simon Kjær kunne slet ikke holde sig i ro på sidelinjen under kampen. Han var i flere situatione­r fremme for at dirigere og vejlede sine holdkammer­ater ved siden af Kasper Hjulmand på bænken.

– Det er imponerend­e, hvad Simon gør for holdet. Han er en rigtig kaptajn, der altid går forrest, siger landstræne­ren.

 ?? ?? Trods nederlaget til Frankrig var ingen i kulkældere­n dagen derpå.
Trods nederlaget til Frankrig var ingen i kulkældere­n dagen derpå.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark