Ekstra Bladet

Scorede på eneste skud inden for målrammen

-

Efter at være blevet ydmyget 0- 7 af Spanien i første gruppekamp rejste costarican­erne sig og besejrede Japan 1- 0.

Keysher Fuller blev matchvinde­r med sit mål ti minutter før tid på det eneste skud, holdet havde inden for målrammen.

Det stod hurtigt klart, at opgøret ikke ville blive det mest chancerige.

Første halvleg var tværtimod en af de mest begivenhed­sløse. Ingen af holdene formåede at ramme målet.

Japanerne satte en af målscorern­e fra første kamp, Takuma Asano, ind fra anden halvlegs start, og han bragte fornyet energi til angrebet.

Midtbanesp­illeren Hidemasa Morita havde som første mand et skud på mål, men hans forsøg blev reddet af Costa Ricas målmand Keylor Navas.

Den tidligere Real Madrid- keeper spillede ligesom Celso Borges sin tiende VM- kamp, hvilket er rekord for Costa Rica.

Navas fik i det hele taget mere at se til mod en potent japansk offensiv.

Alligevel tog Costa Rica føringen. Elendigt forsvarssp­il af Japan blev straffet prompte af Fuller, der placerede bolden uden for målmand Shuichi Gondas rækkevidde.

Et mindre skydetelt åbnede sig i Costa Ricas felt i slutminutt­erne, men Navas og resten af defensiven red stormen af.

?? FOTO: RAUL ARBOLEDA/ RITZAU SCANPIX ?? Fuller viste træfsikker­hed for Costa Rica.