Ekstra Bladet

Skylder Michael alt

-

YAS ISLAND ( Ekstra Bladet): Formel 1- kørere koster en formue at udklække. Når Frederik Vesti er færdig med næste sæson, er der investeret omkring 60 millioner kroner i juniorkarr­ieren.

Give Steel var blandt de første investorer, andre er kommet til, men Frederik Vesti dedikerede med god grund sin første sejr i F2 til Michael Mortensen i sommer.

Uden støtten fra milliardær­en, der tidligere på året gik bort som blot 49- årig, var Vesti aldrig nået så langt.

Et ord var et ord

Michael Mortensen spiller en hovedrolle i det ambitiøse projekt.

– Med økonomien, men lige så meget i forhold til det menneskeli­ge. At få vist tillid, og det handler det meget om for unge kørere, siger Dorte Riis.

Mine dårligste dage skal blive bedre

– At føle, at der er et så dygtigt og sympatisk menneske. En mand, jeg ikke behøvede at have en underskrif­t fra, fordi jeg vidste, at et ord var et ord – det har jeg aldrig oplevet før – at få den opbakning fra en, man ser op til.

– Michael, det er det mest traumatisk­e af alt. At stå her og vide, at det var her, han skulle have været med.

– Nu er det så hans familie, som er med. Det er de også næste år. Det er vi meget taknemmeli­ge for.

 ?? ?? Dorte Riis Madsen var færdig med motorsport, men lod sig overtale af Frederik Vesti til at forsøge endnu en umulig mission om at bringe en dansker til Formel 1.
Dorte Riis Madsen var færdig med motorsport, men lod sig overtale af Frederik Vesti til at forsøge endnu en umulig mission om at bringe en dansker til Formel 1.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark