Ekstra Bladet

Velkommen til Brothas

-

At Bandidos valgte at åbne et klubhus på Amager, var i sig selv en rød klud i ansigtet på Hells Angels, og da planerne kom frem i lyset, manifester­ede Hells Angels sig i Helsingør ved i samlet flok at gå igennem byen og dele videoer og billeder derfra.

Ifølge kilder var det et klart signal til Bandidos, hvis landsledel­se, Nationalen, holder til i byen, men det har altså ikke fået Bandidos på andre tanker, og de fortsætter oprustning­en af deres Amager- afdeling.

På et billede der tidligere på måneden blev lagt ud på de sociale medier, poserer en stor flok mænd foran det nye Bandidos- klubhus på Amager, der danner rammerne om Bandidos’ tilstedevæ­relse på øen. Nederst på billedet er der skrevet ’ Weldone Brothas’.

Ikke tilfældigt

En stavemåde, der langtfra var tilfældig.

Klubbens mere end 20 nytilkomne medlemmer er ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r for nylig gået ud af Nørrebro- banden Brothas, der med udspring i Mjølnerpar­ken i et årti har været en af de mest centrale gruppering­er i Storkøbenh­avn.

Banden blev imidlertid­igt svækket i 2018 efter en intern strid, der delte gruppen op i to - Brothas på den ene side og banden NNV, som nu er indlemmet i Hells Angels i den anden.

Bandidos’ talsmand ønsker ikke at bekræfte optagelsen overfor Ekstra Bladet.

 ?? PRIVATFOTO ?? Det centrale Bandidos- medlem, rockervete­ranen Peter ’ Pit’ Rosenberg, delte i starten af november billedet på sociale medier, hvor han selv står i midten, og byder velkommen til de nye Bandidos- brødre, der tidligere var Brothas.
PRIVATFOTO Det centrale Bandidos- medlem, rockervete­ranen Peter ’ Pit’ Rosenberg, delte i starten af november billedet på sociale medier, hvor han selv står i midten, og byder velkommen til de nye Bandidos- brødre, der tidligere var Brothas.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark