Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er utroligt, at fagforenin­gernes topboss, Lizette Riisgaard, er så tavs for tiden, hvor vi har buldrende krise, og hendes medlemmers økonomi braser sammen. Men hun tjener sikkert fedt.

Otto Høyer

Aarhus N

at nu har panikken lagt sig efter knap tre år med corona og to år med nødgodkend­te vacciner. Derfor er det på tide at få vaccinerne rigtigt godkendt og få ophævet medicinsel­skabernes ekstraordi­nære undtagelse fra de normale produktans­vars- bestemmels­er. Hvem kan have noget imod det, hvis vaccinerne er sikre og effektive?

Anne Nielsen København

at Jesper Lund Nielsen har ret i den kritik, han i går kom med angående Morten Bruun i nationen! Ikke nok med at Morten Bruun ikke kan begrænse sit vrøvleri. Hans stemme er også ulideligt trættende at høre på. Bruuns medkomment­ator er dog til at holde ud – hvorfor kan DR ikke nøjes med en enkelt kommentato­r! Det ville i Morten Bruns tilfælde mindske udledninge­n af unødvendig­t vrøvl med ca. 75 procent.

Bjarne Callesen Faaborg

at godt nok fylder VM i Qatar meget i denne tid. Nogle synes sikkert for meget – i hvert fald når det drejer sig om den politiske del af showet. Fint nok, at der bliver gjort opmærksom på, at et så rigt land som Qatar ikke engang kan lønne de arbejdere, som har knoklet med at få tingene til at fungere til tiden osv. Det sportslige i højsædet, tak. Og det gælder også inden for curling, hvor de danske kvinder i weekenden i en helt forrygende kamp for første gang i 28 år vandt EM – og det uden at Ekstra Bladets papirudgav­e nævnte det med et eneste ord. Det var sløjt og synd for pigerne i deres hidtil største triumf.

Birger Flannov Birkerød

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark