Ekstra Bladet

Genbrug Qatar

-

Jeg synes, at FIFA skal flytte det næste fodboldVM til Qatar, for det er jo totalt vanvittigt at bygge syv nye fodboldsta­dioner for kun at bruge dem én gang.

For både klima og miljø vil det jo være et kæmpe plus at genbruge disse stadioner, og kan VM flyttes til f. eks til januar, vil det jo være en kæmpe gevinst for de deltagende nationer, at de kan holde deres træning ved lige i vintermåne­derne på disse stadioner.

De udgør fantastisk­e træningsfa­ciliteter for alle klubber i verden, så lad os udnytte dem profession­elt.

Og til info er jeg og alle fodboldels­kere pissetræt af at høre alt det negative om Qatar.

Det er jo vanvittigt dyrt at afholde et VM, og at alle de ’ tosser’ fra LGBT+ miljøet hele tiden vil gøre opmærksom på og promovere sig selv, har INTET at gøre i fodboldver­denen.

VM er for hele verdens befolkning og ikke bare en ’ tossefest’ for LGBT+. Bent Pedersen Alicante

For både klima og miljø vil det jo være et kæmpe plus at genbruge disse stadioner

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Bent Pedersen foreslår, at FIFA om fire år igen lader Qatars nye stadioner danne rammen om VM. Her har Messi lige scoret for Argentina på Lusail Stadium, hvor årets finale skal spilles.
FOTO: RITZAU SCANPIX Bent Pedersen foreslår, at FIFA om fire år igen lader Qatars nye stadioner danne rammen om VM. Her har Messi lige scoret for Argentina på Lusail Stadium, hvor årets finale skal spilles.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark