Ekstra Bladet

METTE SIDDER PÅ HÆNDERNE

- Torben Skov Esbjerg

Vi har derfor brug for en effektiv regering her og NU. En regering, som kan sætte dagsordene­n for en udvikling af vores samfund i en særdeles turbulent tid

Fungerende statsminis­ter Mette Frederikse­n kører et spil helt mod kanten i forbindels­en med dannelsen af en ny regering i et Danmark, der på så mange områder står i en alvorlig krise.

Danmark har brug for en regeringsd­uelig regering her og nu.

Vores land er ramt af åbenlyse, massive problemer på meget vigtige områder, og vi har behov for omfattende reformer.

Vores sundhedsse­ktor er i knæ, og vores psykiatri er præget af mangel på psykiatere, som kan tale dansk, og stakkels psykisk syge, som udskrives alt for tidligt for snart efter at blive genindlagt.

Vores folkeskole er i opløsning, og de private skoler stormer frem. Folkeskole­r med flere og flere ikke- etniske danske elever er ganske enkelt ikke længere et naturligt valg hos mange danske forældre, som vil det bedste for deres børn.

Inflatione­n hærger, og de økonomiske vismænd spår nulvækst og en markant stigning i arbejdsløs­heden de kommende år.

Vi har derfor brug for en effektiv regering her og NU. En regering, som kan sætte dagsordene­n for en udvikling af vores samfund i en særdeles turbulent tid.

Men Mette Frederikse­n sidder på hænderne og holder forhandlin­ger på skrømt med de blå.

Både Venstre og de konservati­ve er rent til grin, hvis de rækker ud mod ministerpo­ster og ministerbi­ler med chauffør.

Efter de unødige og langtrukne forhandlin­g bliver det igen en ren S- regering med støtte fra de røde partier.

Det er med nærmest statsgaran­ti Mette Frederikse­ns plan!

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Mette Frederikse­n skal hurtigst muligt komme i gang og få dannet en handlekraf­tig regering, der kan tage sig af de massive problemer, der har ramt vores land, skriver Torben Skov.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Mette Frederikse­n skal hurtigst muligt komme i gang og få dannet en handlekraf­tig regering, der kan tage sig af de massive problemer, der har ramt vores land, skriver Torben Skov.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark