Ekstra Bladet

DEFLESTESK­YDERMEDLØS­TKRUDT

-

Kasper Dolberg

Det har været et frygteligt fodbold- efterår for angriberen, der betragtes som Kasper Hjulmands førstevalg. Han har i efteråret blot scoret ét mål – for Danmark i 2- 0- sejren over Frankrig i Nations League. ❘ Sevilla har han fået blot 20 procent af spilletide­n i La Liga.

Seneste ligascorin­g: 14. januar 2022 for Nice mod Nantes på straffespa­rk.

Ligamål i 2022: 2

Yussuf Poulsen

Han er normalt én af landstræne­rens favoritter, men det er tydeligt at se under slutrunden, at han ikke er på sit sædvanlige niveau. □ndnu har han ikke været på banen.

❘ juni blev han ramt af en muskelskad­e, der holdt ham ude i tre måneder. Det har sat ham alvorligt tilbage. Han er slet ikke i hverken kamp- eller topform.

Seneste ligascorin­g: 23. april 2022 for Leipzig mod Union Berlin.

Ligamål i 2022: 2

Andreas Cornelius

Han var tæt på at blive matchvinde­r mod Tunesien, da han misbrugte en ’direktør’ tæt under mål. Mod Frankrig fik han chancen fra start, men fejlede og blev flået ud i pausen af frygt for et rødt kort. Han har været skadesramt i oktober og er slet ikke i topform. Han har endnu ikke scoret for FCK i Superligae­n.

Seneste ligascorin­g: 5. august 2022 for Trabzonspo­r mod ❘stanbulspo­r.

Ligamål i 2022: 6

Jonas Wind

Mere end to måneders skadespaus­e fra august til oktober har sat ham tilbage. Læg dertil, at han mødte ind i lejren med en lille skade.

Han har endnu ikke fået spilletid og virker slet ikke på sit bedste. Hvis han overhovede­t får en rolle, ligner det som indskifter. Seneste ligascorin­g: 29. oktober 2022 for Wolfsburg mod Bochum.

Ligamål i 2022: 6

Mikkel Damsgaard

Han har ikke scoret et mål, siden han bragte Danmark foran 1- 0 mod □ngland i □M- semifinale­n for 16 måneder siden. Skiftet til Brentford er heller ikke forløbet helt smertefrit. Han har slet ikke nået topformen og mangler det, han viste under □M sidste år.

Seneste ligascorin­g: 19. december 2020 for Sampdoria mod Crotone.

Ligamål i 2022: 0

Martin Braithwait­e

Han fik en fin start efter skiftet til □spanyol, og han scorede for én måned siden. Men han har været lidt tynget af, at han har et stort efterslæb uden spilletid i Barcelona. Seneste ligascorin­g: 23. oktober 2022 for □spanyol mod □lche

Ligamål i 2022: 3

Robert Skov

Han var ramt af en skade i september, da Danmark spillede Nations League. Han kom stærkt tilbage i oktober, men har haft svært ved at levere konstant. Han er marginalsp­iller hos Hjulmand og skal ikke forvente den store rolle.

Seneste ligascorin­g: 14. oktober 2022 for Hoffenheim mod Schalke 04

Ligamål i 2022: 3

Andreas Skov Olsen

Han startede sæsonen helt forrygende med tre scoringer i de tre første kampe. Men formen er dykket frem mod VM, hvor han endte på bænken som indskifter. Han skuffede fælt mod Tunesien og sad ude med hofteprobl­emer mod Frankrig. Seneste ligascorin­g: 22. oktober 2022 for Club Brugge mod Union Saint- Gilloise. Ligamål i 2022: 11

Jesper Lindstrøm

Han er ubetinget det offensive kort med den bedste statistik. Han er formspille­ren. □fteråret har været helt forrygende. Han fik chancen mod Frankrig. Det blev lidt uforløst, fordi han ikke fik scoret på den store chance, han fik efter pausen. Seneste ligascorin­g: 9. november 2022 for Frankfurt mod Hoffenheim.

Ligamål i 2022: 10

Christian Eriksen

Han startede på venstrekan­ten mod Tunesien, men blev senere flyttet længere tilbage. Han har endnu ikke ramt det niveau, vi har set fra ham tidligere på året. Man kan godt tillade sig at forvente mere fra ham.

Seneste ligascorin­g: 13. november for Manchester United mod Fulham.

Ligamål i 2022: 2

 ?? ?? Her lykkes det Andreas Cornelius IKKE at score.
Her lykkes det Andreas Cornelius IKKE at score.
 ?? ?? Jonas Wind har slet ikke været på banen endnu.
Jonas Wind har slet ikke været på banen endnu.
 ?? ?? Martin Braithwait­e forsøger mod franskmænd­ene – dog uden held.
Martin Braithwait­e forsøger mod franskmænd­ene – dog uden held.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark