Ekstra Bladet

Spiller Danmark sig videre fra gruppespil­let?

-

Danmark tabte som bekendt knebent 2-1 til Frankrig, hvilket betyder at danskerne skal vinde deres sidste gruppekamp imod Australien for at spille sig videre til knockout-fasen. Tror du, Danmark leverer under pres? Spil 500 kr. hos Mr Green og få de 500 kr. tilbage, hvis du taber dit første væddemål.

Danmark har fået en blandet start på VM med et 0- 0- resultat mod Tunesien og et 2- 1- nederlag mod Frankrig. Det betyder, at Danmark står med 1 point og en målscore på 1- 2 efter to kampe. Dermed skal danskerne vinde den sidste gruppekamp imod Australien og samtidigt håbe på, at Tunesien ikke slår Frankrig, hvis de skal spille sig videre i turneringe­n. Man må forvente, at danskerne stiller offensivt op til kampen, da Danmark kun har scoret ét mål ved slutrunden indtil nu, samtidigt med at kun en sejr vil bringe de danske tropper videre til knockoutfa­sen.

Australien startede VM med et 4- 1- nederlag til Frankrig, hvorefter man noget overrasken­de formåede at slå Tunesien med 1- 0. Det betyder, at Australien i øjeblikket ligger nr. 2 i gruppe D med 3 point, og de vil være sikre på at gå videre med en uafgjort imod Danmark, da de er bedre end Tunesien i det indbyrdes opgør. Man må derfor forvente, at Australien vil komme til kampen med et relativt defensivt udgangspun­kt.

Med tanke på at Danmark har haft problemer formentlig­t vil stille defensivt op til kampen, er der god chance for få mål i kampen. Tror du, der kommer under 2,5 mål i kampen, får du odds 1,83 på dette hos Mr Green. Husk, hvis du taber dit spil, får du din indsats tilbage kontant indenfor 24 timer.

Knockout-fasen

Danmarks gruppe bliver parret med gruppe C, som er helt åben i øjeblikket. Hvis Danmark går videre fra gruppe D, bliver dette som nr. 2, hvilket betyder at danskerne skal møde nr. 1 fra gruppe C. Polen, som møder Argentina i deres sidste gruppekamp, fører i øjeblikket gruppe C med 4 point, men alle holdene i gruppen kan stadig spille sig videre. Saudi- Arabien møder Mexico og vil være sikre på at gå videre, hvis de formår at vinde den kamp. Der er med andre ord lagt op til masser af spænding, når begge grupper skal afgøres.

Sådan får du lidt ekstra spænding

Du kan som ny spiller oprette dig hos Mr Green og få op til 500 kr. risikofrit spil på VM. Alt du skal gøre er at tilmelde dig og spille fra 100 kr. til 500 kr. på VM. Hvis du er uheldig med dit første væddemål, får du din indsats tilbage kontant.

Så hop ind på Mr Green og gør brug af dette fantastisk­e tilbud!

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark