Ekstra Bladet

ET VÅGENT ØJE

DANMARK kommer til at følge med i, hvordan det går Tunesien undervejs i opgøret mod de franske verdensmes­tre

-

DOHA ( Ekstra Bladet): Håbet, troen og forventnin­gen er, at Danmark selv kan ordne paragraffe­rne mod Australien.

I Kasper Hjulmands drejebog bør en sejr være nok til at sikre pladsen i 1/ 8- finalen, hvor modstander­en lørdag bliver gruppevind­eren fra gruppe C, hvor det reelt står mellem Argentina, Polen og Saudi- Arabien.

– Jeg har slet ikke hjernekapa­citet til at tænke på den anden kamp i vores gruppe ( Frankrig mod Tunesien, red.).

– Jeg bruger al min energi og fokus på at koncentrer­e mig om vores egen kamp. Det er den, vi har mulighed for at påvirke, siger Kasper Hjulmand.

Scenariet er nemlig det, at Tunesien kan komme forbi Danmark på andenplads­en, hvis de får en større sejr end Danmark.

Både Tunesien og Danmark skal vinde den sidste kamp for at komme videre. Australien kan nøjes med uafgjort.

Klar til at give los

Den danske landstræne­r erkender dog, at der fra den danske lejr bliver fulgt med på sidelinjen i, hvordan tingene udvikler sig mellem Frankrig og Tunesien. De to kampe spilles nemlig samtidigt.

– Det ændrer ikke noget taktisk eller spillemæss­igt for os. Vi går ind til kampen mod Australien for at vinde den. Men det kan blive anderledes for den måde, vi angriber de sidste 1015 minutter af kampen. For det er klart, at vi er parate til at kaste alt ind i den fase af kampen, hvis vi skal jagte et resultat, fordi Tunesien har scoret flere mål end os, forklarer Kasper Hjulmand. Han har en forventnin­g om, at Australien ikke stiller op for at pakke sig ned. Han er til gengæld overbevist om, at de kommer til at ofre alt, hvad de har i hver eneste duel på banen.

– Australien kommer stærkt ud, og de kommer til at lægge et stort pres på os. Vi skal være forberedte på at nedbryde et stærkt forsvar. Men jeg har også en stærk forventnin­g om, at Australien kommer for at spille med os. Det vil være en stor overraskel­se, hvis de kun kommer for at forsvare, forklarer Kasper Hjulmand.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Jesper Lindstrøm og Mikkel Damsgaard får instrukser af Kasper Hjulmand før den afsluttend­e træning – inden dagens kamp mod Australien.
FOTO: LARS POULSEN Jesper Lindstrøm og Mikkel Damsgaard får instrukser af Kasper Hjulmand før den afsluttend­e træning – inden dagens kamp mod Australien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark