Ekstra Bladet

VIHARBRUGF­ORMILLIONE­R

-

■ Erhvervsle­dere fra hele Danmark bruger i dag et par vigtige timer på at samle penge ind til enlige forsørgere. De fattige børnefamil­ier skal også mærke, at det bliver jul.

■ De mange erhvervsle­dere er samlet i to hold, fordelt på □kstra Bladets redaktione­r i København og Aarhus. Holdene ledes af Peder Stedal fra □lgiganten i Øst og Jonas Schrøder fra Rema 1000 i Vest.

■ Siden 2007 har □kstra Bladets og Dansk Folkehjælp stået bag julehjælps­indsamling­en og årets ’ konkurrenc­e’ blandt erhvervsle­derne kan følges direkte på live- tv på ekstrablad­et.dk fra 12 til 13.

■ Der er allerede sat en trist rekord inden indsamling­en. Dansk Folkehjælp har opgjort, at de i år slår rekorden fra i fjor på 16.800 ansøgere. Ved fristens udløb 20. november havde 18.797 familier søgt om en julehjælps­pakke til en værdi af 1800 kroner. Det svarer til en stigning på 11 procent.

■ Håbet er, at indsamling­en i år kan udløse en positiv rekord. Sidste år blev der samlet 20,2 millioner kroner ind. Det var rekord. Men den skal slås og endda markant, hvis alle ansøgere skal have hjælp.

■ Du kan støtte indsamling­en ved at sende et beløb på Mobilepay 13221 eller på Folkehjael­p.dk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark