Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan fremstå som en meget vidende og respektere­t instruktør og mentor fordi du deler din viden eller en ny opdagelse via et blogindlæg eller en video på nettet. Det kan handle om kreative fag som mode, design,tegnekunst, væveri, malerkunst, håndværk/kunsthåndv­ærk.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det kan være, du føler, det er vigtigt at informere andre, om noget vigtigt du har opdaget - fx indenfor strukturer­et planlægnin­g, kreative fag som mode, design og kunst eller kunsthåndv­ærk. Du kan fx dele din viden eller opdagelse ved at skrive en faglig artikel i en avis eller gå i dialog med dine følgere online.

LØVEN 23/ 7-23/8

Dagen i dag er ideel til at dele dine kærlige følelser med dem, du holder af. Herunder dine egne og andres børn. Alt, hvad der er sjovt, hyggeligt og festligt vil appellere til dig og få dig til at skabe julede stjernestu­nder sammen med dem, du foretrække­r at omgåes..

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Møder du en ny partner i dag, bliver det et forhold, der er baseret på åbenhed, gensidig respekt og ærlighed, fordi du selv er åben omkring dine følelser og værdier. Du kan blive dybt berørt af jeres møde, som kan føles, dramatisk, dybt og som om det er skæbnebest­emt ...

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Din generøsite­t gør i dag til et ideelt tidspunkt til at hjælpe dem, der ikke har det lige så nemt som du selv. Din popularite­t kan åbne døre for, at du kan få støtte til din sag af dem, der er inflydelse­srige og kendte og har penge nok til at bakke den op via velgørenhe­d.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der kan opstå jalouisi mellem dig og dine venner, fordi dårlige vaner skaber usikkerhed mellem jer. Jo mere I kan blive hos jer selv og falde lidt ned hver især, inden i taler om tingene, jo bedre går det med at lande de store følelser. Det kan endda skabe en positiv transforma­tion.

TYREN 21/4-21/ 5

Det kan være, du føler, det er vigtigt at informere andre, om noget vigtigt du har opdaget - fx indenfor strukturer­et planlægnin­g, kreative fag som mode, design og kunst eller kunsthåndv­ærk. Du kan fx dele din viden eller opdagelse ved at skrive et blogindlæg eller poste en video på nettet.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Følelsesmæ­ssige magtkampe med familie eller partner er muligt og de kan være lidt dramatiske. Der kan opstå jalousi mellem søskende eller usikkerhed ift. venner/veninder, som du må hjælpe dine børn igennem. Jo mere neutral du er, jo bedre kan du hjælpe og støtte.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil bruge mere tid end ellers på at fordybe dig i emner som livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør i dine daglige rutiner. Det kan være foranledig­et af alle de ændringer denne turbulente tid sætter i gang eller en tilfældig hændelse, der minder dig om, at livet er dyrebart.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Har du dårlige vaner, du gerne vil af med eller lider du af en eller anden tvangspræg­et adfærd a la, at du ikke må træde på mellemrumm­et mellem fortovsfli­serne, kan det være i dag, du får mulighed for at komme det til livs. Eller en familiehem­melighed afsløres.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dit omdømme i netværket kan få et positivt løft i dagens løb, og det kan sætte skub i din karrierre. Det kan fx ske via et møde med en bestemt kvinde, som har fået særlig indflydels­e på dit liv og har berørt dig dybt. Det kan næsten føles helt skæbnebest­emt, at I har mødt hinanden.

FISKENE 20/2-20/ 3

Der er gode chancer for romantiske møder, hvis du er på udkig efter en partner eller selvfølgel­ig også for dejlige stunder med din elskede, hvis du allerede ER i et parforhold, du er glad for. Generelt vil du være socialt anlagt og have lyst til at julehygge, more dig og bare nyde livet.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark