Ekstra Bladet

Helt bizart: Undgik pressen

-

DOHA ( Ekstra Bladet): I toppen af ledelseshi­erakiet på det danske landshold var det Simon Kjær, der troppede op foran diktafoner­ne, da journalist­erne krævede svar på det uvirkelige.

Dermed var han den mest erfarne spiller i truppen, der skulle komme på sit bud på, hvorfor Danmark ramte bunden med 1000 kilometer i timen efter et ydmygende nederlag til Australien og et pinligt VM- exit. Men anføreren har været skadet i de seneste to kampe.

Det har Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Pierre- Emile Højbjerg ikke. De har alle spillet 90 minutter i samtlige gruppekamp­e, der blot har indbragt dem ét point, men alligevel blev de ikke sendt ud for at kommentere på gårsdagens fiasko.

Udover Kjær troppede Alexander Bah, Jesper Lindstrøm, Andreas Cornelius og Andreas Christense­n op i pressezone­n.

De to førstnævnt­e er VMdebutant­er, og Cornelius har været indhopper i to ud af tre kampe.

– Det hører jo til jobbet. Det er ikke første gang, jeg er skuffet, det har jeg været før, og det er bare sådan det er, fortalte Alexander Bah blandt andet, da Ekstra Bladet spurgte ham til, hvordan det var at skulle tale til alle journalist­er som den første.

Christian Eriksen og Joachim Andersen var begge på tv, og Kasper Hjulmand var til pressekonf­erence, hvilket er en del af forklaring­en. Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra DBU’s kommunikat­ionschef Jakob Høyer.

DBU har indkaldt til et pressemøde her til morgen klokken 10.00.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark