Ekstra Bladet

USKARP OG GLEMSOM?

GINKGO BILOBA I TEMPOZIL SÆTTER GANG I BLODOMLØBE­T

-

Når man kommer lidt op i årene, oplever mange, at blodomløbe­t ikke længere er i topform. Hukommelse­n er måske ikke længere, hvad den har været – og hørelsen og synet er også blevet ringere. Det sker for alle mennesker og kan bl.a. skyldes forandring­er i kredsløbet – især i de små blodkar. Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet (mikrocirku­lation). Kosttilsku­d med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Mærk forskellen

Da ginkgo biloba indvirker på kredsløbet i de små blodkar, vil man med et dagligt tilskud af ginkgo biloba gradvist kunne mærke en positiv indflydels­e på hukommelse­n. Det vil også have indflydels­e på f.eks. synet og hørelsen. Derudover indeholder Tempozil Vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Blodomløbe­t forandres med alderen

Af det blod, der cirkulerer rundt i kroppen, får hjernen ca. 20 %. Når hjernen forsynes tilstrække­ligt med blod, er det med til at mindske f.eks. hukommelse­sproblemer. Naturligvi­s nyder hele kroppen godt af, at blodomløbe­t fungerer normalt.

Et godt blodomløb

Prøv Tempozil med bl.a. ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på blodcirkul­ationen i de små blodkar. Læs mere på wellvita.dk

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark