Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan få afdækket dybt begravede følelser ift. en god ven, din partner eller en kollega i dag. Det kan ske i forbindels­e med, at I har en intens udveksling, positiv eller negativ om noget, der sker mellem jer. Uanset udfaldet, kan relationen enten udvikle sig eller frigøre dig.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Som en psykolog kan du komme til at afprøve ting dybt under overfladen hos andre i dag. Det kan ske i forbindels­e med en personlig samtale med en nabo, en kollega eller en af dine søskende. Du kan også ændre vaner ift. din daglige transport eller lokale indkøb.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil være i rigtigt festhumør og har meget nere lyst til at være social og snakke med andre end til at arbejde. Du kan også finde på spontant at invitere gæster eller lade dig invitere til middag. Dater du, er din charme stor og du vil have rigtigt gode match-chancer.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/ kvinde. Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu tættere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan føle dig inspireret til fornyelses­tiltag på dit studie eller ift. din videre uddannelse. Er der nogle ting, der trænger til et nærmere eftersyn, fordi du har huller i dine kvalifikat­ioner? Eller er der nogle ting, du godt kunne tænke dig, var mere optimale, vil du opkvalific­eres.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du tør kigge på nogle personlige adfærdsmøn­stre, der har skabt udfordring­er i venskaber. Det kan bane vej for, at du får afdækket problemer, der gemmer sig under overfladen igennem personlige samtaler, hvor du bruger din evne til stille de rette spørgsmål ...

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan få adgang til dine dybeste værdier i dag i forbindels­e med en personlig samtale. Det kan være, I diskuterer noget kreativt eller økonomisk, som får det til at gå op for dig, hvad der er allervigti­gst i livet. Det kan sætte en meget vigtig personlig udvikling og frigørelse i gang.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Køkkenvask­en eller badekarret kan drille i dag, og det kan blive aktuelt at få renset kloakken eller afløbet derhjemme, fordi der er noget, der sidder fast eller er stoppet til. Vær forberedt på lidt af hvert og brug gerne din intuition til at vælge den rigtige løsning.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I forbindels­e med en personlig samtale med en kollega eller en af dine ledere kan du komme til at stille spørgsmål, der åbner for temaer, som har gemt sig under overfladen hos den anden. Du kan også finde på at ændre vaner ift. dine daglige rutiner eller løse ting anderledes

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan føle dig inspireret til fornyelses­projekter i dit hjem særligt ift. afløb i badeværels­e, køkken eller kælder. Der kan være ting under overfladen, der trænger til et dybere eftersyn for at sikre, at det nye år forløber gnidningsf­rit. Du kan også få store personlige indsigter.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I forbindels­e med en udviklings­samtale med en af dine ledere kan du komme til at stille spørgsmål, der åbner for temaer, som har gemt sig under over fladen hos den anden. Det kan blive adgangsbil­letten til, at du får bedre arbejdsvil­kår og indfriet ambitioner.

FISKENE 20/2-20/ 3

Alt hvad der er i forfald i dit liv, kan blive født på ny nu. Du kan også få skovlen under en dårlig vane eller afhængighe­d. Dit ubevidste er meget kraftfuldt, og selvom der kan komme stærke følelser på bordet ift. andre, har du god kontrol over både dine følelser og din adfærd.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark