Ekstra Bladet

DANSKERNE ÆÆÆLSKER SEX- LEGETØJ

-

Er der mon mange frække julekalend­ere i soveværels­erne i netop dit område? Det er et spørgsmål, webshoppen Sinful hvert år laver statistik over, og som får mange til at se søgende rundt for at opspore syndige, sammensvor­ne, rødmende kinder i nabolaget.

Selve antallet af solgte kalendere forbliver tilsynelad­ende en forretning­shemmeligh­ed, men sikkert er det, at der i 2021 i Middelfart blev solgt 2,18 gange mere end gennemsnit­tet i hele Danmark.

Generelt er køb af sexlegetøj i hele 2021 hyppigst sket fra adresser i Esbjerg. I den anden ende af skalaen finder vi Hellebæk i Nordsjælla­nd, for her køber hele 73 procent MINDRE legetøj end den gennemsnit­lige dansker, hvorimod esbjergens­erne hapser 219 procent mere!

I 2021 kan Sinful også konstatere, at der er et par frække navne, der går igen. Maria og Martin hedder de personer, der har handlet flittigst på websiden sidste år. Så bor man i Esbjerg og søger noget inspireren­de og eksperimen­terende sex, kunne det være, man skulle overveje at springe på en, der går under et af disse navne? Der er i hvert fald sandsynlig­t, at skuffen med sexlegetøj bugner indbydende.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ??
FOTO: GETTY IMAGES

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark