Ekstra Bladet

HUN KAN GØRE SOM HUN VIL

-

Jeg synes, Helle ThorningSc­hmidt optræder uværdigt Hun er tidligere statsminis­ter, og man skulle forvente noget værdighed og klogskab som hos Poul Nyrup og Anders Fogh. Helle Thorning klæder sig provokeren­de under VM i Qatar. Hun mener åbenbart, at hun alene af alle skal bekæmpe det islamiske mørke ved at rende rundt med flagrende hår og LGBT- kluns.

Hvem har bedt hende om det? Hvem betaler hendes rejser? Kan man opføre sig sådan som tidligere statsminis­ter?

Johannes Rasmussen, Korsør

Helle Thorning er grebet af en feministis­k bølge og alt med LGBT- personer og pride- parader, og hun bruger sig selv som reklamesøj­le

Kære Johannes

Ingen har, så vidt jeg ved, bedt Thorning om at rejse.

Hun er vist formand for en eller anden LGBT- komité og en underafdel­ing i DBU om kvindefodb­old, men har ellers ingen officielle titler i DBU, der gør hende til talskvinde for foreningen.

Jeg ved ikke, hvem der betaler hendes rejse, og Helle Thorning er for længst stoppet i politik, og hun kan – som alle andre borgere – gøre, som hun vil.

Nyrup har valgt at bruge meget af sit liv på at hjælpe psykisk syge. Respekt. Fogh har skabt en erhvervska­rriere. Respekt. Og Lars Løkke laver et nyt parti. Flot.

Helle Thorning er grebet af en feministis­k bølge og alt med LGBT- personer og pride- parader, og hun bruger sig selv som reklamesøj­le for det hele. Det er jo osse i orden. Tidligere statsminis­tre er jo ... tidligere.

Venlig hilsen Hans

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Helle Thorning-Schmidt vakte opsigt under VM i Qatar i sit regnbue-mønstrede dress. Men hun er for længst stoppet i politik, og hun kan gøre, som hun vil, skriver Hans Engell.
FOTO: RITZAU SCANPIX Helle Thorning-Schmidt vakte opsigt under VM i Qatar i sit regnbue-mønstrede dress. Men hun er for længst stoppet i politik, og hun kan gøre, som hun vil, skriver Hans Engell.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark