Ekstra Bladet

Snydt for formue

-

Sam Worthingto­n var ikke James Camerons førstevalg til ’Avatar’- hovedrolle­n. Det var i stedet Matt Damon, der var tiltænkt rollen som den eventyrlys­tne science fiction- soldat.

Problemet var blot, at Matt Damon var travlt optaget med den succesfuld­e ’ Bourne’- filmserie, som han på grund af kontraktmæ­ssige forpligtel­ser ikke uden videre kunne smutte fra.

❘ et interview med Newsweek fra sidste år fortalte Damon, at han ville have tjent en svimlende formue, hvis han var endt med at sige ja til hovedrolle­n.

– Jeg blev tilbudt at være med i en lille film ved navn ’Avatar’. James Cameron tilbød mig 10 procent af den. Jeg kommer til at skrive mig ind i filmhistor­ien ... man vil aldrig finde en skuespille­r, der har sagt nej tak til flere penge, lyder det fra Matt Damon.

På grund af filmens enorme indtjening ville Matt Damon være endt med at indkassere mere end 600 millioner dollars.

 ?? FOTO: EVAN AGOSTIN/AP/ RITZAU SCANPIX ?? Matt Damon kunne bogstaveli­gt talt have tjent milliarder, hvis han havde haft mulighed for at sige ja til ’Avatar’hovedrolle­n.
FOTO: EVAN AGOSTIN/AP/ RITZAU SCANPIX Matt Damon kunne bogstaveli­gt talt have tjent milliarder, hvis han havde haft mulighed for at sige ja til ’Avatar’hovedrolle­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark