Ekstra Bladet

Gode råd om at holde jul i udlandet

-

Det er noget andet at holde jul i udlandet, så man skal lade være med at forsøge at presse det ned i den danske måde at gøre det på. Skik følge eller land fly, så vær åben overfor andres måde at markere julen på.

Selvom and og flæskesteg ubetinget er god julemad, har det også sin charme at spise den julemiddag, de lokale i det pågældende land spiser. I Italien spiser man for eksempel fisk, i England får man Christmas Pudding, og i Frankrig får man østers den 25. december.

Man kan sagtens pakke lidt julepynt og nissehuer i kufferten og pynte en palme og danse om den. Man kan også sagtens fremstille sit eget af papirklip.

Det er altid billigere at rejse fra midt december til midt januar, mens priserne bliver skruet op, hvis man kun rejser mellem jul og nytår.

Julegaver er bøvlede at slæbe med og fylder godt i kufferten, men rejser man med børn, kan et par få, men gode gaver af høj kvalitet være en måde at løse det på.

Rejser man med børn, der går i skole, så tag tidligere afsted, så børnene kommer hjem og kan starte skole efter juleferien med kammerater­ne.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Ukhonas første amerikansk­e jul.
FOTO: PRIVAT Ukhonas første amerikansk­e jul.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Jul i USA er lidt noget andet end i Danmark.
FOTO: PRIVAT Jul i USA er lidt noget andet end i Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark