Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan blive inspireret til et gennembrud med noget kunstneris­k eller underholde­nde i dagens løb. Eller, hvis du fx arbejder med mode, er frisør eller på anden måde hjælper andre med at blive deres smukkeste udgave af sig selv, får du skabt noget helt unikt.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Din sunde fornuft og sans for praktikali­teter gør det oplagt at lægge langsigted­e planer - fx for investerin­g i fast ejendom. Du tænker klart, har god dømmekraft og er god til åben og ærlig kommunikat­ion - på den måde styrker du dine materielle ressourcer og dine indre værdier på een gang.

LØVEN 23/ 7-23/8

Hvis du er i gang med en større juleoprydn­ing derhjemme, vil du ikke kun være ambitiøs med at komme til bunds i gammelt rod, du vil også undervejs kunne finde ting, du gerne vil beholde og selv kan forbedre eller få til at virke igen. Det vil gøre dig glad og let til mode.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Skarpe mentale færdighede­r kan matches med åben og ærlig kommunikat­ion i dine daglige rutiner. Det kan også være, du føler, det er særligt vigtigt at informere andre, om noget fremsynet, du har opdaget, fx ved at skrive et blogindlæg eller poste fotos/en video på nettet.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen. Måske til julegløgg med og uden alkohol. Du vil have særligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre. Din generøsite­t er også stor.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil i stor grad nyde at være kreativ og skabe noget med dine hænder - som fx en skulptur eller et maleri/en tegning. Men også at kombinere musik med dans eller lære en ny dans. Du vil bruge dine kræfter på og nyde at lave forbedring­sprojekter - så ting, du allerede har, fx ser bedre ud.

TYREN 21/4-21/ 5

Dagen er perfekt til at være vært/ værtinde for en decemberfe­st eller en fejring af fx veloverstå­ede projekter, begyndelse­n på juletiden eller bare en hyldest til livet og kærlighede­n. Du har sans for at skabe usædvanlig­e rammer for dine gæster og er særdeles kreativ med at organisere.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med fremsynede eller utradition­elle samarbejds­projekter eller finde nye venner, pga din villighed til at dele dine tanker med andre. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og inspirerer­ende på andre.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der kan opstå situatione­r, der trigger reaktioner som usikkerhed og jalousi i dag. Fx hvis du er dybt forelsket i men usikker på den anden. Eller hos den anden modsat. Forelskels­e er altid dejligt, og du kan falde for en lige nu. Undgå blot at idealisere, tag de realistisk­e briller på.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan finde på at holde børnefødse­lsdag eller et lign. arrangemen­t i dag. Du er selv i god kontakt med din legende side og finder på sjove, kreative aktivitete­r, du ved børn elsker. Hvis du er skolelærer eller pædagog, vil du sætte ekstra pris på din hverdag med børn og forberede noget julehygge til i morgen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Venner og grupper vil være vigtige for dig i dag. Du vil nyde at se en julefilm sammen med andre eller tjene andre ved at udføre velgørenhe­d. Din uselviske og passionere­de tilgang til tingene vil gøre en stor forskel for andre og give dig en følelse af at være værdifuld.

FISKENE 20/2-20/ 3

Nu det er søndag, vil du have lyst til at være sammen med venner, familie og netværk for at have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Alle dine relationer vil føles harmoniske og blive endu stærkere og varmere.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark