Ekstra Bladet

LUFTEN ER ISKOLD

FCK- DRAMA: Mathew Ryan griner ad klubkammer­aten Kamil Grabaras VM- sviner

- JACOB JØRGENSEN jj@ eb.dk

Lørdag aften koksede FCKkeepere­n Mathew Ryan for Australien mod Argentina i VM- ottendedel­sfinalen.

Og der gik ikke lang tid, før målmandsko­llegaen i FCK, Kamil Grabara, loggede på Twitter og sendte en hilsen til australier­en.

En ikke særlig venlig én af slagsen:

’ Det må helt sikkert have været politik,’ lød det ironisk fra polakken med henvisning til, at Mathew Ryan i et interview med TV 2 før VM spekulered­e i, at Kamil Grabara blev foretrukke­t i FCK- buret i slutningen af efteråret af politiske årsager.

Mathew Ryan forærede et mål til Argentina i ottendedel­sfinalen, da han tabte bolden under en dribletur i eget felt.

Tweetet føjer blot endnu et kapitel til sagaen om de to kombattant­er, der begge tidligere har talt åbent om et iskoldt indbyrdes forhold.

Efter brøleren mod Argentina blev Ryan foreholdt Grabras angreb.

– Jeg er ikke overrasket for at være ærlig, men ja, hans mening bekymrer mig ikke rigtig, lød det fra Ryan, der trak på skuldrene og grinte ifølge Fox Sports.

Håndteres internt

Ekstra Bladet har rettet henvendels­e til FC København for at få en reaktion på Kamil Grabaras stikpille til kollegaen, men kommunikat­ionschef Jes Mortensen oplyser, at man håndterer sagen internt.

Sportsdire­ktør Peter Christians­en kommentere­de dog ganske klart sagen over for TV 2.

– For det første kan vi endnu en gang slå fast – og gerne én gang for alle – at holdet i FCK altid er sat ud fra sportslige vurderinge­r fra cheftræner­en og intet andet.

Målmandsfi­ghten i FCK har også trukket overskrift­er rundt omkring i Europa.

Eksempelvi­s skriver både Daily Mail, Goal og The Guardian om Kamil Grabaras kontrovers­ielle Twitterops­lag.

Jeg er ikke overrasket for at være ærlig, men ja, hans mening bekymrer mig ikke rigtig

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Mathew Ryan gjorde en uheldig figur og kostede et mål i Australien­s nederlag til Argentina lørdag aften.
FOTO: RITZAU SCANPIX Mathew Ryan gjorde en uheldig figur og kostede et mål i Australien­s nederlag til Argentina lørdag aften.
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Som ventet sad Kamil Grabara på bænken under hele kampen, da Frankrig i aftes ekspedered­e Polen ud af VM.
FOTO: RITZAU SCANPIX Som ventet sad Kamil Grabara på bænken under hele kampen, da Frankrig i aftes ekspedered­e Polen ud af VM.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark