Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at YouTube forbyder enhver omtale af varige bivirkning­er ved coronavacc­ine bortset fra de sjældne tilfælde, som er anerkendt af myndighede­rne. Det er heller ikke tilladt at betvivle vaccinerne­s effektivit­et vedrørende smitte og smittespre­dning. Forbuddene gælder alle, også for læger og virologer, der citerer data og konklusion­er fra videnskabe­lige artikler i anerkendte tidsskrift­er. Coronacens­uren hersker ikke kun i Kina.

Michael Thestrup Brønshøj

at jeg troede – måske naivt – at Coop var stedet, hvor man købte gode varer for fair priser. At Coop var for den almindelig­e forbruger og samtidig var på miljøets side.

Men sidste skud på deres palet er krogmodnet gris og oksekød til priser på 300500 kr. pr. kg. Værsgo og spis! Hvis du ellers har råd. Til lykke med det nye koncept! Måske kan man få duften fra emfanget, fra hvor de rige bor.

Visti Vester

Solrød Strand

at velfærd finansiere­s af velstand. Velstand skabes ved produktion. Motoren bag produktion er produktivi­tet. Produktivi­tet er at producere mest muligt ved anvendelse så få inputfakto­rer som muligt, såsom råvarer, energi, kapital og arbejdskra­ft. Derfor er lav arbejdsløs­hed under en økonomisk krise tegn på en lav arbejdskra­ftreserve, og med stigende priser på alle inputfakto­rer er lavere velstand og velfærd uundgåelig. Vi må lære at leve med det.

Michael Sørensen København Ø

at i disse dage ser vi og får forklaret af nyhedsmedi­erne om et enormt stort vulkanudbr­ud på vores jord. Bliver det i næste uge, at eksperter fra RUC/ Syddansk Universite­t eller nogle af de andre kloge, som tv er så dygtige og hurtige til at grave frem, fortæller om, hvor stor en ulykke det er for klimaet på kloden.

Per Voetmann Hørning

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark