Ekstra Bladet

NEDLÆG FIFA

-

Det er bedst for alle parter, at mafia- organisati­onen FIFA bliver nedlagt.

Det er fuldstændi­g ligesom med diktaturst­aterne. Der er kun én at stemme på til valg. Det skyldes simpelthen den korruption, som tilsynelad­ende er helt almindelig i FIFA. Som den tidligere engelske landsholds­spiller Stan Collymore udtaler:

’ Når turneringe­n er slut, skal vi virkelig overveje at kortslutte FIFA og al den korruption og magtfuldko­mmenhed, der er. Når du kan se, at der foregår korruption i en ledelse, har du hvert fjerde år muligheden for at stemme dem ud,’ skriver Collymore i en klumme i The Mirror, og han fortsætter kritikken:

’ Når VM er ovre, ville jeg elske at høre Englands, Tysklands, Brasiliens, Argentinas, Frankrigs, Spaniens og Italiens forbund sige: ’ Det var det. Vi boykotter FIFA, indtil der indføres ordentlige etiske normer og regler for, hvem der tildeles VM.’

Per Larsen Dalvangsve­j 67 Glostrup

 ?? FOTO: REUTERS/ RITZAU SCANPIX ?? Gianni ianni Infantino Infantino ( (tv.) tv.) står står tilbage tilbage med med den den totale totale magt magt over over FIFA FIFA – – også de næste fire år.
FOTO: REUTERS/ RITZAU SCANPIX Gianni ianni Infantino Infantino ( (tv.) tv.) står står tilbage tilbage med med den den totale totale magt magt over over FIFA FIFA – – også de næste fire år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark