Ekstra Bladet

MANGE MYSTISKE MELD-DOKUMENTER

-

Meld- og Feld- sagen har budt på et væld af mystiske underskrif­ter og direkte falske dokumenter.

▪ De to tidligere medlemmer af DF og □U- parlamente­t Rikke Karlsson og Jørn Dohrmann har begge forklaret, hvordan de af Messerschm­idts assistent blev bedt om at underskriv­e blanke dokumenter med Meld og Felds brevhovede­r.

▪ Da straffesag­en kørte sidste år ved Retten i Lyngby udpegede fire udenlandsk­e vidner dokumenter, hvor de mente, at deres underskrif­ter var blevet forfalsked­e.

▪ Centralt i sagen er ligeledes to hotelkontr­akter med Meld fra henholdsvi­s 2014 og 2015, hvor DF’s daværende administra­tionschef, Jeanie Nørhave, underskrev sig som chef på to forskellig­e jyske hoteller. På 2015kontra­kten skrev Messerschm­idt under som formand for Meld. Hans underskrif­t blev sat få cm fra partifælle­ns, selvom han vidste, at Nørhave ikke arbejdede som chef på Color Hotel i Skagen.

▪ Kontrakten for 2014 er forsynet med en signatur fra den daværende polske Meld- formand, Jacek Wlosowicz. Han har tilsynelad­ende skrevet under, men afviser dog nogensinde at have været København, som det fremgår af kontrakten.

▪ Ekstra Bladet har afdækket, at der ifølge Olafs efterforsk­ning blev opdaget en 100 procent falsk og fiktiv regning på knap en halv million kroner i Melds arkiv. Den skulle forestille at være udstedt af det danske kommunikat­ionsfirma Primetime.

▪ Ekstra Bladet har også afsløret, at Morten Messerschm­idt indsendte dokumenter til de franske myndighede­r, hvor han indsatte både Rikke Karlsson og Jørn Dohrmann i Melds bestyrelse. Begge tidligere partifælle­r forklarer, at det var uden deres viden.

▪ Tidligere DF- næstforman­d Søren □spersen er også blevet indsat som proforma-vicepræsid­ent i Feld med en falsk titel som europa-parlamenta­riker.

 ?? ?? De to partifælle­r skrev under på samme kontrakt med få centimeter­s mellemrum. Den ene som hoteldirek­tør og den anden som Meld- formand.
De to partifælle­r skrev under på samme kontrakt med få centimeter­s mellemrum. Den ene som hoteldirek­tør og den anden som Meld- formand.
 ?? EKSTRA BLADET 12. AUGUST 2021. ?? Flere udenlandsk­e vidner har udtalt, at deres underskrif­ter er blevet forfalsked­e på Meld-dokumenter.
EKSTRA BLADET 12. AUGUST 2021. Flere udenlandsk­e vidner har udtalt, at deres underskrif­ter er blevet forfalsked­e på Meld-dokumenter.
 ?? EKSTRA BLADET 8. DECEMBER 2019. ?? Under efterforsk­ningen dukkede en pivfalsk regning på næsten en halv million kroner op i Melds arkiv. Ophavsmand­en er aldrig blevet fundet.
EKSTRA BLADET 8. DECEMBER 2019. Under efterforsk­ningen dukkede en pivfalsk regning på næsten en halv million kroner op i Melds arkiv. Ophavsmand­en er aldrig blevet fundet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark