Ekstra Bladet

Sådan foregår mødet

-

Casper har sendt Iben en indbydelse til at medvirke i ' All Exclusive', og Iben Hjejle flyver til Portugal og spenderer et døgn sammen med ham.

Der er gået næsten ti år, siden de brød med hinanden, og begge har skrevet om deres kærestefor­hold og brud i hver deres biografi. Der har været masser af rygter om en turbulent afslutning på deres forhold, men spørgsmåle­t er, om der nu kommer en undskyldni­ng på bordet?

– Jeg var meget spændt på at tage derned. Og spændt på, om der kom ' drama på drengen'. For mig var det vigtigt, at det ikke blev sådan en ‘ Klovn’forestilli­ng med skrappe Iben og fjolle- Casper. Det orkede jeg ikke. Jeg havde sådan lyst til at vise verden, at der aldrig nogensinde har været en ondskabsfu­ld ‘ beef' mellem Casper og mig, siger Iben Hjejle om programmet og fortsætter:

– Der har været masser af kærlighed, skæg og spas og også ulykkelige situatione­r, men der har aldrig været ondskabsfu­ld tilsvining eller fornægtels­e af hinanden. Det ville jeg gerne tale med Casper om i et trygt miljø, hvor det bare var ham og mig, lyder det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark