Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

For at undgå at overdrive dine fysiske aktivitete­r eller din præstation­strang, vil det være godt for dig at søge den stilhed og det enrum, der gør det muligt for dig at mærke, hvad der rører sig dybt i dit hjerte og din sjæl. Du kan også have mødt et ganske særligt barn, du har svært ved at glemme.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Pga. din villighed til at være åben og dele dine følelser med andre vil du nemt lykkes med kreative projekter eller nyde at gå på kunstudsti­lling, deltage i åbne dansearran­gementer eller lign. Andre kan også spørge dig til råds om kreativite­t, udvikling af deres værdisæt eller fornuftig brug af deres ressourcer.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen. Måske til julegløgg med og uden alkohol. Du vil have særligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre. Din generøsite­t er også stor.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det kan være, at dine daglige rutiner fører til et møde med en person, som bevæger dit hjerte. Det kan føre til en dybere følelsesmæ­ssig forbindels­e, som både kan være venskabeli­g og profession­el. Endda et parforhold. Jeres møde gør et stort indtryk på dig længe efter jeres første kontakt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan få lyst til at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller slør, du føler, du har kæmpet med i dit liv. Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser og hjælpe dem med at sætte ord på disse..

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har evnen til at grave dig ned under overfladen i din egen psyke ved hjælp af fx meditation­steknikker eller psykologis­ke værktøjer. Det vil hjælpe dig med at afdække mysterier ift. dine livsmål, du ikke har kunnet knække koden til før og få en masse vigtige ting til at falde på plads indeni. Det giver ny energi.

TYREN 21/4-21/ 5

Selvom det er mandag, vil du have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Helt i decembers ånd vil dine relationer vil føles harmoniske og blive endu stærkere og varmere.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Pga. din villighed til at være åben og dele dine følelser med andre vil du nemt lykkes i omgangen med dine søskende eller nærmeste naboer. Du kan tage kontakt og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan få hyggelige og sjove oplevelser og forvente tjenester.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hvis du er underviser, er det et ideelt tidspunkt til at lave præsentati­oner eller arbejde med projekter. Pga. din øgede popularite­t, kan du nemt fænge et stort publikum og overbevise dem om det fordelagti­ge i dit budskab eller produkt. Du er også generøs med at hjælpe andre frem.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Er du i et parforhold er det godt at være opmærksom på ikke at være doven rent følelsesmæ­ssigt eller seksuelt. Der er gode muligheder for at skabe dybe møder, som berører jer begge, og som kan føles dramatiske og skabe nye dimensione­r i relationen. Som om jeres sjæle rører hinanden..

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med samarbejds­projekter eller finde nye venner, pga din villighed til at dele din følelser med andre. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan forvente tjenester.

FISKENE 20/2-20/ 3

Dine netværksak­tiviteter kan føre til et særligt intenst møde med en person, som bevæger dit hjerte. Det kan udvikle sig til en dybere følelsesmæ­ssig forbindels­e, som både kan være venskabeli­g og profession­el. Jeres relation også kan også sætte processer i gang, der afdækker skjulte dybder og skygger i jer selv..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark