Ekstra Bladet

Motivet er stadig mørklagt

-

Den dræbte kvindes to større børn skal nu leve resten af livet uden deres mor.

Det fortalte en rystet nabo, som Ekstra Bladet talte med dagen efter drabet. Hun beskrev den dræbte som en fantastisk venlig sjæl og en hårdtarbej­dende mor, der ofte havde aftenvagte­r. Også den aften skulle kvinden efter endt arbejdsdag hjem til Hørve på Vestsjælla­nd. Stationsby­en 20 kilometer fra Holbæk, hvor hun et års tid forinden var flyttet ind i et rækkehus på en stille villavej, hvor hun boede med en anden kvinde og flere børn.

Ikke tilfældigt

Men hun kom aldrig videre end parkerings­pladsen den mørke efterårsaf­ten.

Hvad politiet mener er de sigtedes motiv for at slå kvinden ihjel, er indtil videre ikke belyst i offentligh­eden, og seniorankl­ager Anja Lund Liin holdt fortsat kortene tæt ind til kroppen efter dagens retsmøde og ville ikke komme det nærmere over for den fremmødte presse. Alt tyder dog på, at politiet allerede kort efter drabet arbejdede ud fra tesen om, at drabet ikke var tilfældigt. De oplyste efter anholdelse­rne, at der var en relation mellem den dræbte og den sigtede mand og kvinde på henholdsvi­s 24 og 33 år. Et navneforbu­d forhindrer, at relationen kan beskrives indgående.

Faderen til den lille døde dreng, som først blev reddet ud af maven på sin mor, opholder sig i udlandet. Politiet har ikke ønsket at kommentere den del nærmere nu, og efterforsk­ningen fortsætter.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiets teknikere arbejdede efter drabet ved bilen, som kvinden blev trukket ud af og stukket ned ved. Trukket ud i døden
FOTO: KENNETH MEYER Politiets teknikere arbejdede efter drabet ved bilen, som kvinden blev trukket ud af og stukket ned ved. Trukket ud i døden

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark