Ekstra Bladet

Bitz må ændre slogan efter ny brøler

- JONAS SAND josa@ eb.dk

Sig det med blomster!

Udtrykket er efterhånde­n alment brugt, men det er altså kun Interflora, der må markedsfør­e sig med det. Sådan har det været siden 1937, men det var man tilsynelad­ende ikke klar over hos Bitz Living.

Derfor satte selskabet for nylig gang i kampagnen ’ Say it with flowers’ i forbindels­e med en ny kollektion af glasstel. Men den gik altså ikke, skriver SE og HØR.

Interflora fik ifølge mediet lavet en ekspertvur­dering, der skulle undersøge, om kampagnen var et brud på blomstertj­enestens varemærker­egistrerin­g, og derfor tog selskabet kontakt til Bitz Living.

’ Vi har i går haft en god dialog med Bitz Design, og de har uden diskussion valgt at ændre navnet på deres kampagne,’ skriver Interflora­s administre­rende direktør, Kirsten Ægidius, til ugebladet.

Ændrer navnet

Over for Ekstra Bladet bekræfter Kirsten Ægidius ligeledes sagen og tilføjer:

’ Jeg har ikke yderligere kommentare­r udover, at vi i Interflora er meget glade for, at Bitz reagerer så positivt og hurtigt,’ skriver hun i en mail.

I stedet for ’ Say it with flowers’ hedder kampagnen nu ’ Wonderful vases’.

I øjeblikket er der i fuld gang i en anden erstatning­ssag vedrørende Bitzserien, der ifølge hjemmeside­n ’ er udviklet i tæt samarbejde med Christian Bitz’. Sagen stammer fra 2016, hvor keramikere­n Kasper Würtz anklagede Christian Bitz for plagiat af en række af hans produkter.

 ?? FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N ?? Bitz må rette navnet på ny designseri­e, som går for tæt på Interflora­s kendte slogan.
FOTO: KLAVS BO CHRISTENSE­N Bitz må rette navnet på ny designseri­e, som går for tæt på Interflora­s kendte slogan.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark