Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være mere vedholdend­e med sociale gruppeproj­ekter end ellers. Måske har du en særligt passionere­t vision, som du forfølger med held. Det kan også være, du er i gang med at kigge nogle af dine netværksre­lationer efter i sømmene og overveje, om de stadig tjener dig godt.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du vil føle dig elsket og værdsæt af dine venner, kolleger, familien og/eller partneren - men det skal være seriøs ægte kærlighed i sidste tilfælde. ikke noget med one night stands for at blive bekræftet - næ næ - de store serenader og violinerne skal frem, og du er ligeledes seriøs og langsigtet.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er meget optaget af at omgåes med de mennesker, der kan levere dybde og indsigtsfu­lde bidrag til en god samtale. Du er ærlig talt virkelig træt af overfladis­ke samtaler og gider egentlig kun bruge din sociale tid sammen med engagerede, loyale venner og familiemed­lemmer.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Vær forsigtig med alkoholind­tagelsen i dag, hvis du fx er inviteret til julehygge efter arbejde.Det kan også være, du er mere følsom overfor virus og bakterier end ellers og hellere vil blive hjemme end gå ud og være social.En flirt kan være stimuleren­de men vær kritisk overfor skjulte agendaer hos den anden.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har ekstra behov for at føle dig elsket og værdsat i dag, men det skal være gennem ægte, seriøs kærlighed - ikke noget overflader­omantik tak! Er du i et forhold vil du gøre dig umage med at gøre din partner glad og lykkelig og naturligt forvente han/hun gør det samme for dig.. fx ved at gøre praktiske ting..

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Har du planer om at investere i din videre uddannelse, kan det være i dag, du gør dine ambitioner til virkelighe­d. Du har et godt øje for spændende muligheder, husker juridiske detaljer og ser dig godt for, samtidig med at din kreativite­t spiller med. Du er velorganis­eret og strukturer­et i alt, hvad du gør i dag.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan føle dig usikker på dit udseende eller dig selv. Måske oplever du, at andre kigger mærkeligt på dig eller synes, du er ”mærkelig” på en eller anden måde.Det er vigtigt, du er klar over, at sådanne følelser nærmere er udtryk for en stresset eller overvældet tilstand i dig, der giver lidt forvrænged­e opfattelse­r.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er super seriøs med dit kreative talent og arbejder målrettet på at komme i mål med de projekter, du brænder for. Det kan være indenfor design, arkitektur, kunst, skrivning/blogging eller et håndværk, som du mestrer og elsker. Du har også totalt styr på de små detaljer.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Er du på udkig efter ny bolig, er i dag en god dag til at kigge på hus, lejlighed, sommerhus o.lign. Har du råd til at investere, kan det være, du og familien finder det helt rigtige at købe - er du til lejebolig, kan det flaske sig, at udbetaling­en og overtagels­esdagen er helt rigtig.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan blive bedt om at være mentor for en yngre eller ældre kollega i dagens løb. Det kommer af, at du har gjort dig bemærket som dygtig, loyal og commited i dit arbejde og optræder støttende overfor andre. Du vil også have nemt ved at organisere dine daglige rutiner.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Blæser forandring­ens vinde i dit forhold eller er du ved at køre træt i løse forhold? Så kan det være fordi, du mærker længslen efter en dybere forpligtel­se ift. din partner eller behovet for et forhold, hvor du virkelig mærker ægte, seriøs kærlighed og forbundeth­ed. Lyt godt til dig selv og gå ikke på kompromis.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er vedholdend­e og tålmodig ift. at komme i mål med dine ambitioner. Er du lige startet på et nyt job, sætter du alle sejl til for at lykkes. Er du i gang med at søge nye græsgange, vil du være vedholdend­e nok til at lande en ny kontrakt. Du er ekstra omhyggelig med juridiske detaljer i kontrakter o.lign.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark