Ekstra Bladet

Våbenkaplø­b udfordrer dansk model

-

Jens Meibom er udmærket klar over, at Badminton Danmark har svært ved at bide skeer med de store nationer, når det handler om ressourcer og facilitete­r.

Men sportschef­en påpeger, at der også i det danske badmintonf­orbund løbende bliver optimeret på forholdene.

– Vi er klar over, at det er et våbenkaplø­b om at skabe de bedst mulige rammer for spillerne.

– Men de nationer, vi er oppe imod, har bare langt flere ressourcer med henblik på både økonomi og manpower. Vi forsøger dog hele tiden at holde trit med udviklinge­n, siger Jens Meibom.

– Badminton Danmark råder over fysioterap­euter, fysiske trænere, psykologer, diætister og så videre … Vi har hele pakken, men bare ikke i samme omfang som i andre lande.

– Anders vil skabe sit helt eget team, og det er vel en form for optimering. De ressourcer råder vi bare ikke over herhjemme.

– For de eksperter, som vi stiller til rådighed, skal assistere alle vores landsholds­spillere, siger sportschef­en.

 ?? FOTO: POLFOTO/ MIKKEL BERG PEDERSEN ?? Jens Meibom mister endnu en stor badmintonk­omet, og det ærgrer naturligvi­s sportschef­en, der gerne så, at selv de bedste spillere kunne stille sig tilfredse med de danske vilkår.
FOTO: POLFOTO/ MIKKEL BERG PEDERSEN Jens Meibom mister endnu en stor badmintonk­omet, og det ærgrer naturligvi­s sportschef­en, der gerne så, at selv de bedste spillere kunne stille sig tilfredse med de danske vilkår.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark