Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at S og V er gammel vin på nye flasker, som ikke løser problemern­e fra bunden. Det vil blot fortsætte med lappeløsni­nger på et komplicere­t system, som ingen kan gennemskue.

Allan Olsson

Køge

at hvor har Mette Frederikse­n parkeret Barbara Bertelsen de seneste måneder? Vi har jo intet hørt fra hende i et stykke tid. Og Mette F. har imens haft fred og ro til at forhandle med Jakob Ellemann – hvorfor?

Rita Meier Frederikss­undsvej 179B Brønshøj

at kan man ikke skrive nogle nyheder i Ekstra Bladet? Nu er der efterhånde­n 8-10 siders krydsord i avisen. I denne uge både mandag og tirsdag.

Tommy Hansen Håndværker­vænget 13 Greve

at de nye vejbump, der aktiveres, hvis du som bilist kører for stærkt – gælder det også på cykelstien, når hovedløse cyklister kører som galninge? Eller er det kun os bilister, der igen skal stå for skud?

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at håndboldkv­inderne netop har fyldt os med glæde, spænding og sammenhold uden et hav af politiske markeringe­r. Det kunne herrefodbo­ldlandshol­det lære meget af.

Michael Thestrup Brønshøj

at euroen er en kunstigt skabt valuta af lande med meget forskellig­e økonomier, arbejdsmar­keder og offentlige finanser. Derfor sætter ethvert økonomisk tilbagesla­g spørgsmåls­tegn ved valutaunio­nens sammenhæng­skraft. Med coronaprod­uktionstab, høje energipris­er, kæmpe budgetunde­rskud, rekordstor­t pengetrykk­eri, faldende ejendomspr­iser, stigende demografis­k træk samt høj rente og inflation bliver euroen testet i løbet af 2023.

Michael Sørensen København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark