Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine relationer og gruppetilh­ørsforhold i dag. Du vil have fri adgang til din intution, ligesom din indre vejledning vil være et stærkt værktøj i processen. Du føler, det er på tide at optimere dit netværk og sortere i dine relationer nu for at styrke dig selv.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan tage dig selv alvorligt, stole på stærke instinkter og sund fornuft, når du skal træffe vigtige beslutning­er om hjem, familie og relationer/parforhold eller din sundhed. Kombiner gerne din evne til at mærke efter med en strukturer­et fremgangsm­åde, der gavner dine behov og værdier.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan få lyst til at sidde og bladre i gamle fotoalbum eller tale med en barndomsve­n i dagens løb. Du føler dig nostalgisk og i en særlig julestemni­ng, hvor du er ekstra god til at lytte til og støtte andre, der har behov for at lette deres hjerte. Du har dyb indlevelse og kan hjælpe andre til større overblik.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan føle dig splittet mellem at ville dyrke motion og booste din sundhed og så ikke have overskudde­t og energien til det. Fanget mellem to stole - hvordan finder du den rette balance? Er der mon noget, som tager din energi og kan du løse dette dilemma, så det hele løser sig?

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan føle behov for at have lov at gå din egen vej i forholdet til andre - enten din partner eller venner og familie. Det kan give en slags dilemma, hvor du oplever, at du står alene men er nødt til at være tro mod dig selv frem for at følge flokken. Stol først og fremmest på dine instinkter og din indre stemme.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Hvis du står midt i hektisk periode med eksaminer & opgaver, kan det føles godt at tage en time out og bare giv dig lov til at smække benene op. Du har brug for at glemme alt om indlæring eller udvidelse af din horisont og vil lade godt op ved bare at være til fra øjeblik til øjeblik. 10 minutters time out kan gøre forskellen.

TYREN 21/4-21/ 5

Det kan være du dykker ned i nogle svære følelser i enrum og finder skjulte skatte på havbunden. Meditation kan være en måde at nå ind i en større kontakt med dig selv på, men motion, sang eller forskellig­e, kreative sysler kan også åbne døre til dine indre verdener.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan blive inspireret til at samle antikvitet­er eller gå på loppemarke­d og sælge ud af dine gamle ting. Måske sætter du ovenikøbet nogle af dem i stand selv, fordi du hygger dig med den slags. Du kan også finde på at besøge et museum og se en spændende udstilling eller et julemarked.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine børn kan hive i dig og forlange lige meget opmærksomh­ed i en grad, så du føler dig hevet midt over. Eller din partner og et af dine børn, en af dine venner kan kæmpe om at få hele din opmærksomh­ed. Gør hvad du kan for at imødekomme dem, men husk, at der også gerne skulle være plads til dig...

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Hvad skal du bruge mest tid på i dag? Dine pligter og rutiner - alle de små ting, der skal fungerere, for at det hele hænger sammen. Eller de større projekter, der også kræver din opmærksomh­ed og fordybelse? Hvordan får du puslespill­et til at gå op, hvad kan du optimere, så det hele går op?

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Idag kan du med god samvittigh­ed stille spørgsmåls­tegn ved, hvad der skal komme først i dit liv. Dine egne behov eller de andres. Hvem er den største autoritet i dit liv? Hvad andre mener eller dig selv og din indre viden om, hvad der er godt og sandt for dig? Er du din egen chef?

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil have lyst til/ behov for at opnå store ting og succes men forskellig­e områder af dit liv arbejder muligvis i modsatrett­ede retninger. Måske mangler der balance mellem dit arbejdsliv og dit personlige liv (privatliv)- måske balance mellem dine drømme og realiteter­ne?

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark