Ekstra Bladet

Selvmodsig­ende

- SØREN SCHMIDT ss@ eb.dk

Dokumentar­en vækker ikke ligefrem glæde på de sociale medier.

En bruger på Twitter skriver: ’ Kedeligt show’, mens en anden skriver: ’ Hmm, ikke interessan­t og så kedelig’.

Flere skriver, at de har gemt den og glæder sig til at se den, så hos dem kommer skuffelsen senere.

Der er også en række brugere, der sætter spørgsmåls­tegn ved præmissen for programmet, at det er ensidigt og selvmodsig­ende. En bruger skriver:

’ Jeg har altid kunnet lide dem og forstod, hvad de gjorde. Mit problem med dette er modsætning­en. De ville leve et privat liv væk fra de royale og pressen. Det er fint, det kan de gøre, og jeg respektere­r det. Men at udgive bøger og dokumentar­er om det er vel ikke ligefrem det private liv, de ønskede sig?’

Presset fra pressen

En stor del af dokumentar­en fokuserer på det pres, parret har oplevet fra pressen. Det indebar blandt andet racistiske formulerin­ger og overskrift­er, foruden paparazzi- fotografer alle steder.

Prinsen fortæller om, hvordan det også skete for ham som barn og for hans mor, prinsesse Diana, mens Meghan Markle fortæller om, hvordan det var at træde ind i den verden udefra.

Det mest ’ nye’ på det område er, at Meghan Markle afslører, hvordan hun på et tidspunkt kontaktede politiet angående paparazzie­r, som holdt i biler ude foran hendes dør – politiet gjorde ikke noget ved det.

At udgive bøger og dokumentar­er om det er vel ikke ligefrem det private liv, de ønskede sig?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark