Ekstra Bladet

Selv lokumspapi­ret sælges

- JONAS SAND josa@ eb.dk

Donutbikse­n Bronuts gik i sommer konkurs for anden gang på under et år, og siden har kurator forsøgt at skrabe penge sammen til kreditorer­ne. I den forbindels­e er det nu blevet tid til at sælge ud af inventaret.

Den opgave har Auktionshu­set Dab fået, og her kan du netop nu byde på 124 lots fra konkursboe­t, blandt andet et industrikø­leskab, en vaskemaski­ne, kølemontre­r, Ikea- skabe, chokoladev­armere, en Nilfisk- støvsuger og toiletpapi­r, der tidligere har været ejet af Bronuts.

Pludselig udeblev kunderne

Bronuts startede ellers med bragende succes, da realitydel­tagerne Ninos

Oraha og Türker Alici startede donutkæden.

Pengene væltede ind, men pludselig udeblev kunderne, og i december 2021 meldte Bronuts sig konkurs.

Lars Langelund Jørgensen købte senere konkursboe­t og vækkede Bronuts fra de døde – igen med de to realitystj­erner om bord. Samtlige af kædens aktiver blev solgt for 856.000 kroner, viste en aktindsigt i konkursboe­t.

Grundlægge­rne forsvandt

Få måneder senere skred Alici dog, og kort efter fulgte Oraha. I juni 2022 var også det nye selskab under konkursbeh­andling.

Auktionen slutter i dag klokken 10.

 ?? FOTO: STINE RASMUSSEN ?? Ninos Oraha ( tv.) og Türker Alici ( th.) blev ikke den succes med Bronuts, som starten på eventyret lagde op til.
FOTO: STINE RASMUSSEN Ninos Oraha ( tv.) og Türker Alici ( th.) blev ikke den succes med Bronuts, som starten på eventyret lagde op til.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark