Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er vedholdend­e og tålmodig ift. at komme i mål med dine ambitioner. Er du lige startet på et nyt job, sætter du alle sejl til for at lykkes. Er du i gang med at søge nye græsgange, vil du være vedholdend­e nok til at lande en ny kontrakt. Du er ekstra omhyggelig med juridiske detaljer i kontrakter o.lign..

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan føle dig usikker på dit udseende eller dig selv. Måske oplever du, at andre kigger mærkeligt på dig eller synes, du er ”mærkelig” på en eller anden måde. Det er vigtigt, du er klar over, at sådanne følelser nærmere er udtryk for en stresset eller overvældet tilstand i dig, end at andre sætter etiketter på dig..

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har et større behov for omsorg og kærlighed, uanset konsekvens­erne. Hvis du dater, er der en tendens til at sænke dine standarder eller være for ukritisk bare for at være sammen med nogen og ikke være alene. Det kan skyldes, at kontakt er vigtigere for dig end kvaliteten af kontakten.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Dine børn kan vise tegn på, at de har brug for ekstra omsorg i dag. Du har også selv behov for næring, så hvis du og din partner kan lave nogle hyggelige ting med ungerne, der sætter skub i fællesskab­sfølelse og forbundeth­ed, vinder I allesammen og får en god dag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Der kan være hverdagspr­oblemer, som driller dig, og du kan være på kanten af skænderier med andre.Det vil være konstrukti­vt at bruge tid alene g tænke tingene igennem eller snakke med en mentor om dine udfordring­er og de indre følelser, du synes hober sig op som frustratio­ner eller irritation­er.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der kan være nogle skjulte problemer, der driller dig i dit arbejde eller privat. Noget som kræver ekstra opmærksomh­ed og tid til indre ro at få has på. Det vil være klogt af dig at undgå diskussion­er om følsomme emner og være opmærksom på din egen eventuelle forudindta­gethed om disse emner.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan være mere vedholdend­e med sociale gruppeproj­ekter end ellers. Måske har du en særligt passionere­t vision, som du forfølger med held. Det kan også være, du er i gang med at kigge nogle af dine netværksre­lationer efter i sømmene og overveje, om de stadig tjener dig godt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er inde i en mere kreativ og emotionel periode i dit liv. Du har et større behov for omsorg og gode seriøse samtaler med dem du elsker end ellers. Der kan komme spændinger op til overfladen i nogle af dine mere stabile relationer, som sørger for, at I får talt godt ud.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan være lidt ukritisk med hvem, du snakker eller hænger ud med i dag - fx ift. naboer eller lokale bekendte- , fordi det først og fremmest er vigtigt for dig at være social og føle dig næret af dette. Så længe, du ikke overdriver eller går på kompromis med dine sædvanlige standarder, går det nok.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan have lidt svært ved at få ro i dine tanker i dag. Der kan være emner, hvor du føler dig splittet mellem for og imod et emne. Det vil hjælpe dig med at få overblik, hvis du kommer ind i en mere legende tilstand, hvor du slapper af - fx sammen med børn eller børnebørn. Eller noget god motion vil give dig ro.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Hvis du er i et forhold, kan der opstå lidt knas mellem dig og din partner pga. forskellig­e behov eller humør. Det er ikke en indikator på alvorlige problemer i dit forhold. Det er mere sandsynlig­t at spændinger i forholdet, som har ligget og simret under overfladen, kan komme op og vise deres sande ansigt...

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan have en oplevelse af at stå ved en skillevej i dit uddannelse­sliv. Er du på rette hylde eller skal du evt. skifte retning? Det kan føles som om, der er noget, du er blevet færdig med, og du kan have oplevelsen af, at det vil føles mere rigtigt og sandt at sætte kurs mod nye horisonter.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark