Ekstra Bladet

Ronaldo: Vi vil kæmpe for drømmen til det sidste!

-

Historiern­e om en af nutidens bedste fodboldspi­llere vil ingen ende tage.

Senest eskalerede det hele, da Cristiano Ronaldo blev bænket forud for ottendedel­sfinalen mod Schweiz. Efterfølge­nde har der floreret en masse rygter og spekulatio­ner omkring portugiser­ens forhold til landstræne­r Fernando Santos. Nu har Ronaldo så selv været ude på sociale medier og mane alle rygter i jorden.

– Det er en gruppe, der er for stærk til at blive brudt af kræfter, der kommer udefra. En nation for modig til at lade sig skræmme af enhver modstander. Et hold i ordets sandeste betydning, som vil kæmpe for drømmen til det sidste!

– Tro med os! Kom så, Portugal, skriver verdensstj­ernen på Twitter.

Ekstremt populær

Selvom den 37- årige portugiser ikke er ved fordoms styrke, er han stadig nok den mest populære atlet i hele verden.

Foruden at være verdens mest fulgte person på det sociale medie Instagram har det meste af fokus omkring det portugisis­ke landshold været på grund af netop ham. Onsdag formiddag kom det således også frem, at Ronaldo skulle have truet med at forlade landsholds­lejren, men det var det portugisis­ke fodboldfor­bund lynhurtige til at afvise. En anden ting, der understreg­ede Ronaldos enorme popularite­t, var, da størstedel­en af fotografer­ne havde retning ud mod bænken, hvor Ronaldo sad, frem for at have fokus på de startende spillere under nationalhy­mnerne forud for kampen mellem Portugal og Schweiz.

Derudover lød der et enormt jubelbrøl fra lægterne, da Ronaldo i det 73. minut blev skiftet ind. al

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Ronaldo under træningen.
FOTO: RITZAU SCANPIX Ronaldo under træningen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark