Ekstra Bladet

Desperat mands nødråb: Nikki ville aldrig opgive os

-

Nicola Bulleys samlever, Paul Ansell, forsøger at holde et fokus på parrets to døtre på seks og ni år. Ifølge venner til parret ønsker pigerne bare at komme med ud og lede efter deres mor.

Paul Ansell har sagt om Nicolas uhyggelige forsvinden:

– Nikki ville aldrig opgive os. Og vi giver heller ikke op, før hun er fundet. Der må være en vej til at finde ud af, hvad der skete. Du kan ikke gå ud med din hund og bare forsvinde ud i den blå luft.

I et interview med engelske Channel 5, som gengives af talrige engelske medier, har Paul Ansell fortalt om den forvirring, fornægtels­e og frustratio­n, han har følt siden Nicolas forsvinden.

Han fortæller, at Nicola gjorde som normalt den fredag. Når hun havde kørt børnene i skole, vendte hun retur og gik med hunden Willow. Normalt er hun tilbage cirka 09.45, og han sad på sit kontor i huset og gennemgik mails.

Klokken cirka 10.30 tænkte han at hun var meget sent på den og prøvede at ringe til hende uden svar. Han besluttede sig for på vej til træningsce­ntret at køre forbi området ved floden, hvor hun altid luftede hunden.

– Bare for at se, om hun var ok. Jeg forventede at se hende.

Gik i panik

Men så ringede telefonen til ham fra pigernes skole. Herfra oplyste skolens kontor, at der var blevet ringet, fordi Nicolas telefon var blevet fundet efterladt på en bænk, og hunden gik løs alene.

– Jeg vidste straks, at det her ikke er normalt. Hun ville aldrig nogensinde bare gå fra Willow. Hunden er som vores tredje barn. Jeg gik i panik. Jeg tog min bil og kørte derned, hvor bænken er. Nogen havde Willow, og der var andre hundelufte­re, og jeg fik Willow og Nicolas telefon, fortalte han i tv- interviewe­t ifølge Mirror.

Han sagde, at han ringede til politiet klokken 10.45 og fik besked om, at han skulle tage hjem til sig selv, og at de ville komme der og tale med ham.

Paul Ansell har rettet en gribende appel i tv- interviewe­t til alle om, at de går til politiet, hvis de har bare de mindste oplysninge­r i sagen.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Borgere i den lille by, hvor familien bor, har sat plakater med Nicolas ansigt på op overalt.
FOTO: RITZAU SCANPIX Borgere i den lille by, hvor familien bor, har sat plakater med Nicolas ansigt på op overalt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark