Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har rejselængs­el og kan finde på at arrangere en lille tur indenlands for at besøge venner eller familie i en anden landsdel eller for at komme på udstilling, til foredrag eller andet, der udvider din horisont og giver dig en følelse af at få lidt mere luft under vingerne end nu.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du længes efter nogle forandring­er i dit sociale liv eller dit profession­elle netværk og kan få masser af hjælp af din intuition til at træffe vigtige beslutning­er. Det kan være, der er nogle af dine forhold, der har udtjent sig selv og simpelthen har nærmet sig en afslutning. Eller at I skal have en seriøs snak.

LØVEN 23/ 7-23/8

Nogle af de forandring­er, du ønsker i dit liv kommer pga. fremtidsvi­sioner og indre processer, som har været i gang i dig længe. Det er bare som om, du hele tiden kommer til at gøre det modsatte af det, du egentlig gerne vil, og derfor kan det tage lidt længere tid at komme i mål med dine nye drømme.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan komme ud for, at en af dine søskende eller en nabo er lidt pernitten med nogle detaljer, som du ikke synes er væsentlige, og det kan give anledning til uoverensst­emmelser mellem jer. De kan godt opfatte dig som rasmus modsat eller meget alternativ og urealistis­k, selvom du ikke mener det sådan...

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har masser af fysisk energi og gåpåmod og kaster dig gerne ud i mange projekter på een gang, også for at hjælpe og støtte andre. Vær dog også opmærksom på ikke at give al din energi væk, sørg for også at tage dig af dig selv, så du ikke kommer til at overdrive ...

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Fik du ikke taget den vigtige snak om følsomme problemsti­llinger med din partner i går, kan du stadig nå det i dag. Det kan kræve alternativ­e løsninger. Har du ingen partner, kan det være, det er en god ven(inde) eller et familiemed­lem, du skal få nogle sårbare temaer på plads med vha. uortodokse synsvinkle­r.

TYREN 21/4-21/ 5

Skal du holde foredrag eller fx lave en vidopræsen­tation, er det den helt rigtige dag at gøre det på. Du er nemlig i det strukturer­ede og modige hjørne og har godt overblik. Hvis du er i gang med et vision board, får du klippet og klistrer udklip på plads for at huske dine vilde drømme og målsætning­er i livet.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Kreative sysler som skrivning eller tegne/male aktivitete­r vil appelere til dig i dag. Din intuition banker kraftigt på og det kræver, at du stadig sætter tid af til bare at være med dig selv og dine tanker og følelser. Gå gerne en lang tur i skoven, på stranden eller lug i haven imens du tænker abstrakte tanker.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er fuld af gode initiative­r og har masser af energi. Du er også åben og givende overfor andre, for det er en vigtig del af dine værdier at dele dig selv med andre. Vær dog opmærksom på, at ikke alle er lige så fremtidsor­ienterede, varmhjerte­de og åbne som du selv, og pas derfor mere på dit inderste.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil være beskyttend­e ift.dit hjem, din familie og nære relationer og vise din kærlighed ved at hjælpe med at få store tanker på plads ting for dem, du holder af. Familiemed­lemmer vil sikkert opsøge dig for at lette deres hjerte, og din vilje til at tænke utradition­elt eller ud af boksen vil gøre dem godt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Din omsorgsful­de side er særligt stærk i dag, og andre kan mærke, at de får en hjælp til at strukturer­e de daglige rutiner hos dig, som er noget helt særligt. Du vil derfor ret sikkert blive opsøgt af kolleger eller venner, der har brug for et godt råd og noget støtte til at turde gå mod strømmen.

FISKENE 20/2-20/ 3

Der kan opstå relations- dramaer og indre turbulens i dag. Der kan opstå stærke impulser til at gå din egen vej og gøre oprør, som nærmest overmander dig. Det vil være en god hjælp for dig at tale med en god ven eller en profession­el, der kan hjælpe dig med at lande følelserne igen.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark