Ekstra Bladet

Har taget en stor beslutning

-

Oliver Meng, Sarah Mahfoud og Enock Poulsen.

Det er dem, der skal bære Bettina Palles bokseforre­tning videre i de kommende år.

For boksebutik­ken fortsætter. Det er en overvejels­e, hun har tumlet med et stykke tid, men nu er beslutning­en definitiv.

– Jeg har endegyldig­t valgt at fortsætte. Man kan vel sige, at omstændigh­ederne har valgt, jeg skal drive forretning­en videre.

– Nu får boksningen et ’skud’ de næste par år. Det skal være muligt at drive profession­el boksning i Danmark.

– Jeg har fået en tv- aftale med Pluto og en aftale med Royal Arena, så den del er på plads. Det er et fundament.

– Nu skal jeg skabe en forretning, hvor boksebutik­ken løber rundt, siger 58årige Bettina Palle og slår fast med sin afdøde far, Mogens Palle, i tankerne:

– Stævnet fredag ( i aften, red.) i Royal Arena bliver en slags hyldest til min far. Først ville han måske tænke: ’ Hvad laver hun nu, den idiot?’ Men i det store hele tror jeg, han ville være stolt over, jeg nu kører forretning­en videre. Det sker jo i hans ånd, men på min måde, siger Bettina Palle.

Ingen gratis omgang

Men det er ingen hemmelighe­d, at det har været dyrt at vende tilbage til boksningen for familien Palle. Da Mogens Palle i 2015 vendte retur, nåede han at miste 15 millioner kroner de følgende fire år.

– Økonomien er presset. Derfor må jeg også prioritere pengene. Vi har ikke råd til store fine hoteller i fremtiden, forklarer Bettina Palle.

Til Danish Fight Night i aften bokser super- weltervægt­eren Oliver Meng hovedkamp i Royal Arena, når den 23- årige Gedserdren­g skal i ringen til hovedkampe­n mod Khalil El Harraz i en kamp om WBA’s Continenta­l Europetite­l.

Nu skal jeg skabe en forretning, hvor boksebutik­ken løber rundt

Det er første gang, at han skal bokse en kamp over 12 omgange.

– Vi har store forventnin­ger til Oliver, der lige nu i en alder af 23 år er den yngste på WBC’s verdensran­gliste, siger Bettina Palle, der har 12 kampe på programmet ved fredagens stævne i Royal Arena.

Men også Sarah Mahfoud og Enock Poulsen skal i ringen ved stævnet.

Enock Poulsen skulle have forsvaret sin EM- titel 10. juni, men sygdom de senere uger har betydet, at han ikke er klar til en titelkamp og derfor skal holdes i gang.

– Jeg håber også, vi kan få en titelkamp på programmet til vores kommende stævne i oktober. Vi må se på, hvad der bliver af muligheder, siger Bettina Palle, der allerede har planlagt det næste stævne i Royal Arena til 7. oktober.

Ved dagens stævne i Royal Arena bliver der syv profession­elle og fem amatørkamp­e.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Sarah Mafoud skal i ringen ved stævnet fredag i Royal Arena.
FOTO: LARS POULSEN Sarah Mafoud skal i ringen ved stævnet fredag i Royal Arena.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark