Ekstra Bladet

TOÅRIG INDLAGT

- LAURALAURA BONVANGBON­VANG

Det endte langtfra som en hyggelig og sjov udflugt, da en vuggestue på Bornholm besøgte et shelter i Nexø.

Her fandt en toårig pige nemlig en pille, som hun viste pædagogern­e, men om hun havde nået selv at tage en, var uvist. Dog bemærkede personalet, at pigen blev mere og mere sløv, efterhånde­n terhånden som som tiden tiden gik. gik.

D Derfor f kontaktede k t kt d pædad gogerne Giftlinjen, som vurderede, at barnet skulle tilses på et hospital.

Det skriver TV 2 Bornholm.

Facebook- opråb

Til mediet har pigens mor fortalt, at den toårige efterfølge­nde blev indlagt til observatio­n og fik aktivt kul for for at at rense rense kroppen. kroppen. Også Også på å FacebookF b k er moren kommet med et opråb, hvori hun henvender sig til unge mennesker, som, mener hun, har efterladt piller på stedet.

Heri skriver hun blandt andet, at det er ’ fint, at I vil udforske sindet – se en lyserød elefant eller Peter Plys komme flyvende på Aladdins tæppe’.

’ Men behøver I at sætte ’Men behøver I at sætte andres liv i fare? Små d li i f ? S å børn? Dyr?’

Politiet undersøger sagen

Over for Ekstra Bladet bekræfter Bornholms Politi, at de har fået en anmeldelse om pillefunde­t ved shelteret.

– Torsdag eftermidda­g modtog vi en henvendels­e fra en bedsteforæ­lder, hvis barnebarn barnebarn havde havde fundet fundet en en pille ill ved d et t shelter h lt i i Nexø. N Hvorvidt pigen har indtaget en pille, er vi ikke bekendt med, men hun blev kørt til hospitalet til tjek, fortæller vicepoliti­inspektør hos Bornholms Politi Henrik Schou.

Politikred­sen rykkede efter modtagelse­n af anmeldelse­n ud til shelterpla­dsen for at sikre, at der ikke lå yderligere piller på stedet. Derfor havde de en narkohund med for at afsøge området omkring shelteret.

Der blev ikke fundet flere piller på stedet.

– Vi ved ikke, hvilken type pille pigen fandt på stedet, men det skal en undersøgel­se være med til at klarlægge, lyder det fra vicepoliti­inspektøre­n.

 ?? FOTO: PELLE RINK ?? Politiet tilkaldt
Politiet modtog torsdag en henvendels­e fra en bedsteforæ­lder, hvis barnebarn havde fundet en pille ved dette shelter i Nexø. FORGIFTET: En bare to år gammel pige måtte på sygehuset efter at have fundet en pille på en shelterpla­ds, hvor institutio­nen var på tur
FOTO: PELLE RINK Politiet tilkaldt Politiet modtog torsdag en henvendels­e fra en bedsteforæ­lder, hvis barnebarn havde fundet en pille ved dette shelter i Nexø. FORGIFTET: En bare to år gammel pige måtte på sygehuset efter at have fundet en pille på en shelterpla­ds, hvor institutio­nen var på tur
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark