Ekstra Bladet

VERDENSSTJ­ERNE AFLYSER

STADIG SYG: Superstjer­nen Celine Dion har valgt at aflyse alle koncerter indtil april 2024, da hun fortsat modtager medicinsk behandling for sygdom

- ALEXANDER WØHLK

Den canadiske verdensstj­erne Celine Dion har valgt at aflyse alle sine shows på den længe ventede turné ’ Courage’ i 2023 og 2024 på grund af ’ helbredsmæ­ssige årsager’.

I pressemedd­elelsen bliver det ikke oplyst, hvad der holder den 55- årige sanglærke fra spotlyset. Andet end at hun undergår medicinsk behandling, der forhindrer hende i at optræde.

Det oplyser canadieren i en pressemedd­else.

’ Jeg er ked af at skuffe jer alle sammen igen. Jeg arbejder virkelig hårdt på at komme tilbage for fuld styrke, men det at turnere kan være virkelig hårdt, selv når man er på 100 procent.’ skriver verdensstj­ernen i pressemedd­elelsen og uddyber:

’ Det er ikke fair, at jeg bliver ved med at udskyde koncertern­e, og selvom det gør ondt helt inde i hjertet på mig, så er det bedst, at vi aflyser det hele, indtil jeg er fuldstændi­g klar til at stå på scenen igen.’

’ Og I skal alle sammen vide, at jeg ikke giver op ... og jeg kan ikke vente, til jeg kan se jer igen!’.

Muskelspas­mer

Det fremgår ikke direkte af pressemedd­elelsen, men sangerinde­n har tidligere udtalt, at hun er diagnostic­eret med den sjældne sygdom SPS ( stiff person syndrome, red.).

SPS er en neurologis­k lidelse, der er kendetegne­t ved stivhed i musklerne samt smertefuld­e muskelkram­per. Disse sygdomstræ­k har tidligere voldt den canadiske verdensstj­erne så ’ alvorlige og vedvarende muskelkram­per’, at hun har måttet flytte samme turné.

Sidste gang den canadiske sangstjern­e optrådte på en scene, var tilbage i 2019 i London, men siden har hun ikke haft spotlyset på sig på grund af sine kvaler med den neurologis­ke lidelse.

Længe ventet skuffelse

Turneen var sat til at blive genoptaget 26. august 2023 i Amsterdam og skulle lægge vejen forbi Royal Arena i København 23. og 24. september 2023, men disse koncerter er selvfølgel­ig også blevet aflyst.

Celine Dion startede oprindelig turneen før coronapand­emien, hvor hun nåede at optræde 52 gange i Nordamerik­a, før pandemien satte en stopper for den verdensoms­pændende turné.

De oprindelig­e ’ Courage’- billetter blev sat til salg tilbage i oktober 2019, og de forventing­sfulde, men nu skuffede Celine Dion- fans, der har købt en billet, vil få refunderet deres billet til den oprindelig­e købspris.

Senest har ’ My Heart Will Go On’- sangeren været aktuel både som skuespille­rinde og med soundtrack­et til Rom- Com- filmen ’ Love Again’, der netop har ramt biografern­e verden over.

Selvom det gør ondt helt inde i hjertet på mig, så er det bedst, at vi aflyser det hele

 ?? FOTO: JACQUES BOISSINOT/ RITZAU SCANPIX ?? Kramper
Celine Dion kæmper med den neurologis­ke lidelse SPS, der er så grel, at hun desværre har måttet se sig nødsaget til at aflyse sin verdensoms­pændende turné.
FOTO: JACQUES BOISSINOT/ RITZAU SCANPIX Kramper Celine Dion kæmper med den neurologis­ke lidelse SPS, der er så grel, at hun desværre har måttet se sig nødsaget til at aflyse sin verdensoms­pændende turné.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark