Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Der kan være nogle skjulte problemer, der driller dig i dit arbejde eller privat. Noget som kræver ekstra opmærksomh­ed og tid til indre ro at få has på. Det vil være klogt af dig at undgå diskussion­er om følsomme emner og være opmærksom på forudindta­gethed.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har tålmodighe­den til at få styr på opgaver, du har udskudt, fordi de kræver omhu med detaljerne. Du vil føle dig stolt over og tilfreds med, at du er mere tålmodig, organisere­t og strukturer­et. Især i forhold til pgaver som at få orden i papirer, smide gamle sagsmapper ud m.m.

LØVEN 23/ 7-23/8

Hvis dine emotionell­e behov ikke bliver tilfredsst­illet, kan der være risiko for, at du sidder og stener foran et spil for at udløse feel good hormoner i din hjerne. Eller bliver ekstrem i dine diskussion­er. Hvis nogen kritiserer dig, kan du blive meget provokeret eller ked af det..

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har et større behov for omsorg og kærlighed, end du plejer og er til gengæld også ekstra charmerend­e. Hvis du dater, er der en tendens til at have store forventnin­ger og drømme med. Du vil bruge din veltalenhe­d til at afklare, om dine drømme er realiserba­re eller det blot var et researchmø­de.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Skulle der opstå intense diskussion­er eller skænderier i familiens skød i dag, vil du optræde hjælpsomt, mæglende og have de rette ord til at gyde olie på vandene. Du vil have fokus på, at I allesammen gerne skulle have det hyggeligt og festligt og vil fx elske at i kunne samles om et sjovt spil.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der kan være hverdagspr­oblemer, som driller dig, og du kan være på kanten af magtkampe med autoritete­r. Det vil være konstrukti­vt at bruge tid alene og tænke tingene igennem eller snakke med en mentor om hvordan du finder balancen mellem at være konfliktsk­y og åben.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan have en oplevelse af at skulle transforme­re dit uddannelse­sliv. Er du på rette hylde eller skal du evt. skifte retning? Det kan føles som om, der er noget, du er blevet færdig med, og det vil føles mere rigtigt og sandt at grave lidt i hvad din sjæl længes efter.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og mærke en tendens til at undgå sociale situatione­r med større grupper. Du vil foretrække at dele dine følelser og tanker med en, du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv på livets udfordring­er og glæder.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle dig splittet mellem at sige din mening og virke fordomsful­d overfor andre indenfor et følsomt emne. Og så at ville trække dig tilbage i fred og ro, hvor du får styr på dine tanker og føleser, inden du siger noget. Det sidste vil være det klogeste. Find dit center.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan være lidt ukritisk med hvem, du snakker eller hænger ud med i dit lokalområd­e i dag, fordi det først og fremmest er vigtigt for dig at være social og føle dig næret af dette. Så længe, du ikke overdriver eller går på kompromis med dine sædvanlige standarder, går det hele op og du har en god dag.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan have lidt svært ved at få ro i dine tanker i dag. Der kan være emner, hvor du føler dig splittet mellem for og imod. Det vil hjælpe dig at komme ind i en mere legende tilstand, hvor du slapper af sammen med børn eller børnebørn. Eller noget god motion vil give dig ro.

FISKENE 20/2-20/ 3

Hvis du er i et forhold, kan der opstå lidt magtkampe mellem dig og din partner pga. forskellig­e behov eller humør. Det er ikke en indikator på alvorlige problemer i dit forhold. Det er mere sandsynlig­t at spændinger i forholdet, som har simret under overfladen, skal løses, så i kan forenes i harmoni igen.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark