Ekstra Bladet

HORSENS SMED DET HELE

GYSER: OB slog i aftes AC Horsens 2-1 – nu skal Horsens håbe på, at AaB smider point

-

Østjyderne var ellers foran på udebane mod OB, men fynboerne vendte det hele på hovedet og vandt 2- 1.

Aab med trumfen

Det betyder, at AC Horsens fortsat har 27 point lige under nedrykning­sstregen. AaB har også 27 point, men en bedre målscore, og nordjydern­e ligger dermed lige over nedrykning­sstregen med en kamp i hånden.

Hvis AaB slår Lyngby Boldklub mandag, ser det for alvor sort ud for AC Horsens.

I det tilfælde har AC Horsens tre point op til overlevels­e før sidste runde, hvor østjyderne møder Lyngby.

OB holder med sejren liv i målet om syvendepla­dsen, da fynboerne nu kun er et point fra FC Midtjyllan­d, som dog kan sikre sig pladsen med en sejr i Silkeborg mandag.

I indledning­en af opgøret var det ikke til at se, at Horsens spillede for livet i Superligae­n.

Rodet kamp

Særligt pasningssp­illet hang ikke sammen. Spillet var præget af mange dårlige aflevering­er fra begge hold.

Det betød, at de store chancer lod vente på sig.

OB dominerede spillet, men manglede skarpheden i de afgørende øjeblikke.

Efter en halv times spil begyndte OB at omsætte spiloverta­get til chancer. Først et skud på overligger­en og kort efter afslutning­er i sidenettet, men det forblev lige ved og næsten.

Ti minutter inde i anden halvleg fik Horsens brudt dødvandet, da Magnus Jensen sendte bolden i netmaskern­e fra en position midt i feltet.

Herefter pressede OB yderligere på i jagten på en udligning, og den kom ti minutter senere, da Emmanuel Sabbi scorede på straffespa­rk.

Sabbi blev kort efter dobbelt målscorer, da han sikrede OB sejren med sin scoring til 2- 1.

?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Dobbelt op
Emmanuel Sabi blev dobbelt målscorer og matchhelt for OB.